Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 20

Vilniaus socialdemokratai Naujosios Vilnios apygardoje nerems nei M.Navickienės, nei A.Paleckio

Socialdemokratų partijos Vilniaus skyrius nusprendė, kad pirmajame rinkimų ture pralaimėję partijos nariai savarankiškai gali spręsti, ką palaikyti antrajame ture. Todėl nuspręsta, kad partijos Vilniaus skyrius nereikš vieningos pozicijos dėl konkurentų palaikymo. 
Antrajame ture Naujojoje Vilnioje susirungs Monika Navickienė ir Algirdas Paleckis
Antrajame ture Naujojoje Vilnioje susirungs Monika Navickienė ir Algirdas Paleckis

„Nusprendėme, kad kiekvienas kandidatas gali laisvai pasirinkti, ką palaikyti antrajame ture. Pavyzdžiui, aš Lazdynų apygardoje paremsiu liberalų atstovą“, – 15min ketvirtadienį vakare po posėdžio sakė Socialdemokratų partijos Vilniaus skyriaus valdybos narys Julius Pagojus, pirmajame ture pralaimėjęs savo varžovams.

Didžiausia intriga kilo dėl to, ką socialdemokratai palaikys Naujosios Vilnios apygardoje, kur sekmadienį dėl rinkėjų balsų susikaus konservatorė Monika Navickienė ir pats save išsikėlęs Algirdas Paleckis.

Pavyzdžiui, čia pirmajame ture kandidatavęs liberalas Žydrūnas Savickas teigė palaikysiąs konservatorę M.Navickienę. Jo buvęs varžovas „valstietis“ Giedrius Surplys taip pat žada balsuoti už M.Navickienę. Šioje apygardoje taip pat kandidatavęs socialdemokratas Eduardas Šablinskas iškart pareiškė, kad išmintingiausia būtų socialdemokratams šioje apygardoje paramos nereikšti niekam. Tuo tarpu socialdemokratų jaunimas šioje apygardoje stojo konservatorės pusėn.

Beje, jo partietis J.Pagojus po pirmojo turo teigė, kad Socialdemokratų partija rinksis iš dviejų variantų – paremti konservatorę M.Navickienę arba neremti nieko. Tačiau kiek patrypčioję galiausiai apsisprendė kiekvienam rinktis savarankiškai.

A.Paleckis buvo Socialdemokratų partijos narys iki 2008 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius