Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 01

Vilniaus stendas parodoje „Vivattur 2010“ pripažintas geriausiu

Savaitgalį parodų centre „Litexpo“ vykusioje tarptautinėje turizmo, sporto ir laisvalaikio parodoje „Vivattur 2010“ Vilniaus stendas, patraukęs komisijos dėmesį savo architektūra, naudojamomis medžiagomis ir darniu stendo komandos darbu pristatant Lietuvos sostinę, buvo pripažintas geriausiu.
Turizmo, sporto ir laisvalaikio paroda VIVATTUR
Turizmo, sporto ir laisvalaikio paroda VIVATTUR / Alvydo Opulskio montažas

Šiais metais Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Turizmo skyrius kartu su VšĮ Vilniaus turizmo informacijos centru parodoje pristatydami Vilniaus turizmo galimybes, akcentavo mieste vykstančius kultūrinius renginius ir pažintines temines ekskursijas.

„Siekėme kuo daugiau vilniečių ir miesto svečių sudominti ir pritraukti į mieste vykstančius renginius, pažinti savo miestą dalyvaujant įvairiose ekskursijose“, – sakė Vilniaus mero pavaduotojas, kuruojantis turizmo sritį mieste, Gintautas Babravičius.

Tęsiant tradiciją, šiais metais Vilnius buvo pristatytas kaip įvairų kultūrinį paveldą turintis miestas. Vilniaus stende lankytojai galėjo įsigyti miestą pristatančių leidinių, žemėlapių, lankstinukų ir suvenyrų, dalyvauti organizuojamose viktorinose „Mano Vilnius“, „Valdovų rūmai Vilniuje“, apžiūrėti Valdovų rūmų maketą, susipažinti su jų istorija. Taip pat parodos lankytojai turėjo puikią progą pasiklausyti senosios dvaro muzikos, išmėginti senovinius žaidimus.

Tai viena didžiausių ir labiausiai lankomų tarptautinių turizmo, sporto ir laisvalaikio parodų Baltijos šalyse, suburianti turizmo profesionalus iš įvairių Lietuvos regionų ir kaimyninių šalių. Šiųmetinėje „Vivattur 2010“ parodoje dalyvavo 152 atstovai iš 20 šalių. Tai beveik 30 proc. mažiau nei pernai, tačiau lankytojų sulaukta tiek pat – beveik 16 tūkst.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius