-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 16

Vilniečiai su Nepriklausomybės diena sveikinti spalvotais užrašais ant sniego (nuotraukos)

Trečiadienį įvairiose Vilniaus vietose miesto gyventojai ant sniego išvydo ne vieną spalvotą sveikinimą su Nepriklausomybės diena. Šitaip originaliai vilniečius nusprendė pasveikinti ir studentai ir rinkimų kovose dalyvaujantis kandidatas į Vilniaus miesto tarybą.
Sveikinimas ant sniego
Sveikinimas ant sniego / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Mažiausiai tris nemažus spalvotus sveikinimus, kuriuose buvo nupiešta ir lietuviška trispalvė, vilniečiai galėjo išvysti Geležinio Vilko gatvėje, dar vienas puikavosi ant Tauro kalno šlaito.

Iš paliktų užrašų paaiškėjo, kad taip originaliai miesto gyventojus su Nepriklausomybės diena sveikina nepriklausomas kandidatas į Vilniaus miesto tarybą Gintaras Tamošiūnas. Šiuo metu Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Civilinės saugos ir viešosios tvarkos departamento direktoriaus pavaduotojo – kalbos kontrolės ir administracinės veiklos skyriaus vedėjo pareigas einantis 34 metų teisininkas sveikinimus paliko Geležinio Vilko gatvėje ir ant Tauro kalno šlaito.

Kiek mįslingesnis sveikinimas buvo paliktas Geležinio Vilko g. ties Baltupiais. Iš kai kurių užuominų galima spėti, kad šitaip originaliai vilniečius sveikina Vilniaus kolegijos Verslo vadybos fakulteto studentai. Spėjimus sustiprina tai, kad fakultetas įsikūręs vos už keliasdešimties metrų nuo tos vietos, kur nupieštas sveikinimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius