Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 06

Vilniuje į avariją pateko britų ambasados darbuotojas (nuotraukos, video)

Viena moteris nesunkiai sužalota penktadienio vakarą Vilniaus centre susidūrus britų ambasados darbuotojo vairuojamam automobiliui ir jaunos vairuotojos mašinai.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pirminiais duomenimis, avarija J.Jasinskio g. ir A.Rotundo g. sankirtoje įvyko šiek tiek prieš 21.30 val. Avarijos dalyviai vėliau nesutarė dėl kai kurių įvykio smulkmenų, tačiau nė vienas neneigė, kad susidūrę automobiliai važiavo ta pačia kryptimi ir beveik vienu metu iš J.Jasinskio g. suko į dešinę, į A.Rotundo g.

Per susidūrimą kiek daugiau nei pusmetį vairuojančios moters automobilis Ford sustojo sankryžoje, o diplomatinę neliečiamybę turinčio brito Audi nuskriejo į priekį, nulaužė kelio ženklą ir rėžėsi į namo sieną.

Per avariją suveikė Audi oro pagalvės. Nepaisant to, automobilio keleivei prireikė medikų pagalbos. Moterį greitosios pagalbos gydytojai nuvežė į ligoninę.

Per avariją taip pat apdaužyti abu automobiliai, apgadinta namo siena, sutrupinti pastato laipteliai. Įvykio liudininkai tikra laime vadina tai, kad tuo metu, kai ant šaligatvio užlėkęs Audi skriejo į namo sieną, pro šalį nėjo nei vienas žmogus.


View Larger Map

Policijos pareigūnai teigia kol kas negalintys pasakyti, kas kaltas dėl avarijos. Tai esą turėtų paaiškėti per pradėtą tyrimą. Žinoma tiek, kad automobilis Ford į šoninę gatvelę suko važiuodamas ties dešiniuoju kelkraščiu. Toje vietoje pirmoji eismo juosta skirta visuomeniniam transportui. Tačiau ties sankryža į dešinę sukantiems automobiliams leidžiama į ją persirikiuoti. Audi važiavo kairesne eismo juosta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius