Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 25

Vogtą automobilį vėžė „patikimiems“ pirkėjams

Klaipėdoje išaiškinti vagys, antradienį pavogę autobusiuką iš nesaugomos automobilių stovėjimo aikštelės Naikupės gatvėje.
Vagišius Klaipėdoje susigundė WV Transporter markės automobiliais.
Vagišius Klaipėdoje susigundė WV Transporter markės automobiliais. / 15min.lt nuotr.
Temos: 1 Vagystė

Nusikaltimas uostamiesčio Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnų atskleistas drauge su pareigūnais iš Kauno.  1991-aisiais pagamintas VW Transporter buvo pagrobtas iš nesaugomos automobilių stovėjimo aikštelės Naikupės gatvėje.

Tos pačios dienos pavakarę, apie 17 val., automobilis buvo sulaikytas Jonavos rajone. Jį vairavo anksčiau teistas E.A., gim. 1980 m.

Apklausos metu E.A. prisipažino iš nesaugomos automobilų stovėjimo aikštelės, esančios prieš Žardininkų g. 11 namą Klaipėdoje, gruodžio 17 d. pagrobęs dar vieną automobilį VW Transporter, geltonos spalvos, pagamintą 1992 m. Pagrobtą automobilį vyriškis jau buvo spėjęs parduoti Jonavos rajone.

Įtariamasis „Transporterių“ mėgėjas uždarytas į areštinę, jo grobis grąžintas savininkui. Beje, kaip įtariama, E.A. dar turėjo ir narkotinių medžiagų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius