Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 10

„Vyno naktyse“ – miegamojo muzika

Įsisiūbavus vasarai, klaipėdiečiai ir miesto svečiai kviečiami į lauko terasos „Vyno naktys“ atidarymą. Šįvakar čia koncertuos šeimyninis duetas – Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis.
Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis
Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis / O.Točickajos nuotr.

Jie su grupe pristatys savo pirmąjį bendrą albumą „The Ball & Chain“. Lauko terasa „Vyno naktys“ duris atvers „Amberton Klaipėda“ viešbučio „K centro“ 21-ame aukšte.

„Vedę, su dviem vaikais ir šunimi. Šios aplinkybės leidžia mums vienas kitą meiliai vadinti „The Ball and Chain“. Metalinis rutulys su besivelkančia grandine dar visai neseniai buvo kalinių atributas – ne visada patogus, tačiau neatsiejamas. Su amžiumi ateina tam tikra sodri branda. Laikas pažymi visus žmones ir visus santykius. Po kelerių vedybinių metų drugeliai pilve aprimsta ir širdis nebesustoja išvydus mylimąjį. Narkotiniai įsimylėjimo simptomai pranyksta ir tada lieki su visiškai kitokiu jausmu. Jei tau pasisekė, atsidursi laimingai pririštas prie būties, nuo kurios taip paprastai nenuklysi“, – pasakojo J.Didžiulis.

Paklausti, kaip įvardintų savo kuriamą muziką, sutuoktiniai tarpusavyje susižvalgė: „Tai, ką kuriame, vadiname miegamojo muzika. Kai pradėjome kurti dainas kartu, supratome, kad ir mūsų muzika toli nenuklydo. Mūsų dainų tekstai atviri, kartais netgi ciniški. Atitinkamai ir muzika yra intymi, remiasi buitiškos aplinkos garsais – kavos aparato šnypštimu, durų varstymu, šaukštelio skimbčiojimu. Jais siekėme akustiškai akcentuoti kasdienio intymumo jausmą. Muzika iš miegamojo, miegamajam.“

Anot jų, jie yra du savarankiški kūrėjai, kuriems atėjo metas įgyvendinti bendras idėjas.

Koncerto pradžia – 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius