Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 29

Vyriausybėje – eilės norinčių išklausti ministrus

Ketvirtadienį Vyriausybėje paskelbus socialinį forumą, prie jos nuo ryto nusidriekė žmonių, norinčių užduoti ministrams klausimus, eilė.
Vyriausybė
Vyriausybė / Gedimino Savickio nuotr.

Vyriausybėje vyksta socialinis forumas „Dialogas su Lietuva“, kuriame ministrai atsako į Vyriausybėje susirinkusių visuomenės bei interesų grupių atstovų klausimus apie mokesčių pakeitimus, energetiką, pensijas ir „Sodros“ biudžetą, praneša Lietuvos radijas.  

Premjeras Andrius Kubilius, pradėdamas socialinį forumą, teigė, kad kalbėjimosi ir bendro sutarimo labai reikia, o forume bus bandoma atsakyti ne tik į aštriausius klausimus, kurių iš anksto gauta per tūkstantį, bet ir iš salės išgirsti naujų.

Anot A.Kubiliaus, Vyriausybė sieks nacionalinio susitarimo dėl modernios ir konkurencingos ekonomikos kūrimo, socialinės atskirties naikinimo bei priimtino nuolatinio dialogo formos.

Tuo metu ūkio ministras Dainius Kreivys kalba apie naują ekonomikos gaivinimo planą, taip pat viešųjų pirkimų pertvarkymą ir Energetikos ministerijos, kuri turėtų suvaldyti energetikos monopolijas, įkūrimą.

Finansų ministras Algirdas Šemeta teigė esąs pasiryžęs taisyti padarytas klaidas dėl patentininkų apmokestinimo, taip pat socialinių mokesčių kai kurioms visuomenės grupėms. Tačiau ministras, nepaisydamas nepasitenkinimo, neketina nusileisti dėl neapmokestinamo pajamų dydžio.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius