-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 16

Vyriausybės atstovas Šiaulių apskrityje Vaclovas Volkovas atleidžiamas iš pareigų

Vyriausybė, remdamasi ministro pirmininko potvarkiu sudarytos komisijos išvadomis, Vyriausybės atstovui Šiaulių apskrityje Vaclovui Volkovui skyrė tarnybinę nuobaudą – atleidimą iš pareigų.

Pripažinta, kad V. Volkovas padarė tarnybinį nusižengimą, taip pažeisdamas Valstybės tarnybos įstatyme įtvirtintus valstybės tarnautojų veiklos etikos principus bei šio įstatymo punktuose nustatytas valstybės tarnautojų pareigas.

Komisija ir Vyriausybė pripažino, kad Vyriausybės atstovas V. Volkovas, įtartas buvęs neblaivus tarnybinėse patalpose ir atsisakęs pasitikrinti girtumą bei nepaklusęs policijos pareigūnų ir ministro pirmininko kanclerio D. Matulionio prašymams, pažeidė ne tik įstatyme valstybės tarnautojui įtvirtintus padorumo ir pavyzdingumo principus (būti nepriekaištingos reputacijos ir elgtis nepriekaištingai), tačiau sumenkino ir savo įstaigos reputaciją, o kartu kaip aukščiausias Vyriausybės skiriamas pareigūnas diskreditavo ir visos Vyriausybės bei valstybės tarnybos reputaciją. Taip pat Komisija nustatė, kad V. Volkovas, palikdamas Tarnybos patalpas ir išvykęs ne darbo tikslais, negavęs tiesioginio vadovo sutikimo, pažeidė Valstybės tarnybos įstatymo ir Vyriausybės atstovo Šiaulių apskrityje tarnybos vidaus darbo tvarkos aprašo nuostatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius