Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 02

Darbo partijos juodosios buhalterijos byloje nuteistas Vytautas Gapšys: būsiu Seimo pirmininkas

Nuteistas Seimo pirmininko pirmasis pavaduotojas „darbietis“ Vytautas Gapšys teigia sieksiantis parlamento vadovo posto, rašo „Lietuvos žinios“.
Vytautas Gapšys
Vytautas Gapšys / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Eisiu į Seimo pirmininkus. Paprasčiausiai partijos pirmininkas turi užimti poziciją. Manau, logiška, kad Seimo pirmininku būtų partijos pirmininkas“, – pareiškė Darbo partijos juodosios buhalterijos byloje pirmosios instancijos teismo kaltu pripažintas V.Gapšys.

Jis nurodė „tikrai negalvojantis“ atsisakyti aukšto posto Seime. Paklaustas, kaip elgtųsi, jei atsistatydinti jį įpareigotų partija, politikas atsakė: „Jeigu partija įpareigos? Partija gali mane įpareigoti Seimo pirmininku tapti – tai aš taip suprantu. O kitų įpareigojimų neturiu.“

Seimo pirmininkas Vydas Gedvilas, kaip perdavė jo atstovas spaudai Tomas Beržinskas, atsisakė komentuoti savo partijos pirmininko pareiškimus.

Premjeras Algirdas Butkevičius teigia, kad socialdemokratai laikosi nuomonės, jog V.Gapšys turėtų pasitraukti iš posto, tačiau palieka šį klausimą spręsti Darbo partijai.

Darbo partijos (leiboristų) vadovas V.Gapšys Darbo partijos juodosios buhalterijos byloje pripažintas kaltu dėl sukčiavimo ir apgaulingos buhalterinės apskaitos tvarkymo. Vilniaus apygardos teismas jam skyrė 35 tūkst. 750 litų baudą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius