Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 25

Vytautas Landsbergis barė partiečius už tai, kad nemato savo klaidų

Profesorius Vytautas Landsbergis šeštadienį aiškino savo partiečiams, kad jie neturėtų vaidinti neklystančių, nes tai yra juokinga.
Vytautas Landsbergis
Vytautas Landsbergis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Ne vien tie, kurie yra valdžioje, yra kalti dėl negerų dalykų. Turime  nepamiršti ir savo atsakomybės. Ir už ankstesnį laiką, ir už dabartinį elgesį“, – šeštadienį Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos tarybos posėdyje sakė V.Landsbergis.

Pasak jo, reikėtų vykdyti nuolatinę partijos narių stebėseną – žiūrėti, kaip balsuojama, kaip elgiamasi viešojoje erdvėje ir t.t. Tai leistų konservatoriams daryti mažiau klaidų, kurių dabar – apstu.

„Viena iš klaidų yra tam tikras pasinešimas į neklaidingumą ir negerovių priskyrimas politiniams oponentams. Jeigu mes juos nušluotume, tai jau tada Lietuva klestėtų. Tą labai lengva pajuokti“, – sakė V.Landsbergis.

Pasak V.Landsbergio, TS-LKD vis dar juda idealistine, idėjine kryptimi, tačiau pastebi, kad vis dažniau išryškėja ir pragmatiškumas, karjeros siekis.

„Stiprėjanti pragmatinė karjeristinė vidinių sumaiščių ir makalynių kryptis. Gal tai neišvengiami dalykai“, – sakė V.Landsbergis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius