Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 12

„Žalgirio“ arenoje „Pure Future White – Arena Show 2012“

Kitų metų gegužės 19 d. didžiausioje ir moderniausioje pabaltijyje Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks kultiniu tapęs ir lietuvių pamėgtas „Pure Future White – Arena Show“. Renginys pretenduoja tapti didžiausiu bet kada vykusiu baltos spalvos renginiu visose Baltijos šalyse.
Pure Future White_2
Pure Future White_2

„Minias žmonių sutraukiantis renginys daugelio lankytojų širdyse jau pelnė Metų renginio titulą ir tapo vieta, kurioje privaloma apsilankyti kiekvieną pavasarį. Juk čia tik kokybiška muzika, įmantrūs šviesos ir specialieji efektai ir, svarbiausia, pagrindiniu atributu tapusi balta spalva. Be to, tik geras emocijas paliekantis renginys šiais metais bus didesnis nei bet kada anksčiau“, – sako renginio prodiuseris Mindaugas Jonaitis.

„Pure Future White – Arena Show“ programoje – įspūdingi šokėjų ir akrobatų pasirodymai, spalvotų lazerių šou bei iš arenos viršaus, tarsi iš dangaus, krentantys spalvoti kamuoliai.

Vakarėlio organizatoriai atskleidžia, jog jau dabar aišku, kad „Pure Future White“ pradės grupė „Silens Family“ su Mario Basanovu, Jazzu, Vidžiu ir kitais neišskiriamais „Silens“ grupės nariais.

Prekyba bilietais į gegužės viduryje vyksiantį grandiozinį vakarėlį prasideda šiandien, gruodžio 12 dieną. Pirmąjį tūkstantį bilietų bus galima įsigyti už specialią kainą – 35 litus vėliau bilietai brangs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius