Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 06

Žemės tarnybai vadovauti sutiko Danielius Kuprys

Antrą vietą Nacionalinės žemės tarnybos (NŽT) vadovo konkurse užėmęs Danielius Kuprys sutiko vadovauti institucijai, sako penktadienį su juo susitikusios žemės ūkio ministrės atstovė.
Nacionalinė Žemės Tarnyba
Nacionalinė Žemės Tarnyba / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Ką tik baigėsi susitikimas, jis sutiko užimti tas pareigas ir konkursas tęsis“, – BNS sakė ministrės atstovė Jolanta Butkevičienė.

Pasak jos, ministrė Virginija Baltraitienė dėl D.Kuprio skyrimo apsispręs, sulaukusi Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) pažymos, kurią tikisi gauti per porą savaičių. J.Butkevičienė atsisakė pateikti D.Kuprio biografijos faktų, nes, jos teigimu, tai prieštarautų įstatymams: „Ne, biografijos pateikti negaliu, bet jis sutiko paskelbti savo vardą ir pavardę“.

D.Kuprį NŽT vadovu ketinama paskirti po to, kai tarnybos vadovo konkursą laimėjusi Lietuvos policijos mokyklos darbuotoja Daiva Mūrienė atsisakė užimti šias pareigas, anksčiau paaiškėjus jos šeimos ryšiams su žemės ūkio ministre ir jos šeima.

NŽT vadovo konkursas vyko balandžio 7 dieną. Jo rezultatus teismui apskundė vienas jo dalyvių, teisininkas Liudvikas Ragauskis. Vilniaus apygardos administracinis teismas priėmė nagrinėti jo skundą iš antro bandymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius