Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 28

Žurnalistams – 200 litų vertės Vidaus reikalų ministro dovanos

Vidaus reikalų ministras Raimundas Palaitis trečiadienį po spaudos konferencijos įteikė žurnalistams po dovanų rinkinį, kurio vertė siekia beveik 200 litų.
Raimundas Palaitis
Raimundas Palaitis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kiekvienas žurnalistas gavo po vizitinių kortelių dėklą su originalia menininkų gaminta natūralaus gintaro apdaila, kainuojantį 145 litus, du kalendorius ir saldainių dėžutę. Dovanas įteikė pats ministras, atstovaujantis Liberalų ir centro sąjungai.

„Vizitinių kortelių dėklai pirkti dar 2009 metais, jų kaina buvo 145 litai. Šiais metais pirkto, 2007-2013 m. ES struktūrinės paramos viešinimui skirto sieninio kalendoriaus kaina – 12,10 litų, Išorės sienų fondo viešinimui skirto darbo kalendoriaus kaina – 24,07 litai. Saldainių, pirktų iš asmeninių lėšų, dėžutės kaina – 5 litai“, – BNS informavo VRM Protokolo ir viešųjų ryšių skyrius.

„Pabrėžiame, kad rinkiniai nebuvo specialiai perkami, o atskiri suvenyrai iš ES fondų viešinimui skirtų lėšų pirkti projektų valdytojų sprendimu. Tai nėra išlaidavimas ir joks netinkamas ministerijos lėšų panaudojimas, nes tam specialiai nebuvo išleistas nė vienas litas“, – teigia ministerija.

VRM teigimu, iš viso buvo paruošta 10 rinkinių.

Trečiadienį pavakare Vidaus reikalų ministerijoje taip pat buvo surengtas ir šventinis vakarėlis.

BNS gautame skelbime apie renginį teigiama, kad 16 val. ministerijos vidaus kieme įvyks iškilminga apdovanojimų teikimo ceremonija „Metų cvekai 2011“, kuriame dalyvauja Seimo nariai Arūnas ir Inga Valinskai, kurių partija neseniai tapo LiCS dalimi.

„Jūsų laukia: nominacijos ir juokas iki ašarų; sočios kalėdų vaišės; Kalėdų senelis be snieguolės, bet su dovanomis; dainos, šokiai, estrada; naujametinė eglė, laužas ir fejerverkai; Ingos ir Arūno Valinskų kūrybinis duetas“, – rašome skelbime.

Renginyje dalyvavo ir liberalcentristų lyderis Algis Čaplikas.

„Ką tik išvažiavau iš ten. Vyksta labai graži šventė, tai frakcijos dovana ministerijos darbuotojams. Na ir kas?“, – apie Valinskų pasiroymą pasakojo A.Čaplikas.

Paklaustas, ar renginys nemokmas, Seimo pirmininkės pavaduotojas atsakė: „uždavinėjate durnus klausimus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius