Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrink „Metų sporto citatą“ (nuotraukos)

Portalas 15min.lt siūlo išrinkti metų sporto citatą. Tarp jų yra dalis Lietuvos, o kita dalis – ryškiausių pasaulio sportininkų, trenerių bei funkcionierių komentarų. Jų perliukai ne kartą šmėžavo spaudoje ir sukėlė vienokį ar kitokį atgarsį visuomenėje.
R.Hartingo triukas su pasaulio čempionato talismanu Berlyno Olimpiniame stadione
R.Hartingo triukas su pasaulio čempionato talismanu Berlyno olimpiniame stadione. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Rinkimai Citata

1. „Koks mano vaidmuo komandoje? Kaip melžiamos karvės“, – sakė Kauno „Žalgirio“ klubo savininkas Vladimiras Romanovas. Jis gruodžio mėnesį dažnai ėmė lankytis komandos treniruotėse, nevengė mėginti rankos taiklumo nuo trijų taškų linijos.

2. „Jis labai stipriai ir skaudžiai mane plekšnojo savo pliušinėmis letenomis. Tad aš jam tiesiog atkeršijau“, – atsakė Robertas Hartingas, paklaustas, kodėl laimėjęs pasaulio disko metimo aukso medalį aukštyn kojomis pakėlė varžybų talismanu meškiuku Berlino persirengusį aktorių.

3. „Jeigu rusas mešką išmoko važiuoti dviračiu, tai ir mes iš Bayneso kažką padarysime“, – apie auklėtinį Aroną Baynesą sakė Vilniaus „Lietuvos ryto“ strategas Rimas Kurtinaitis. Legionierius Baltijos krepšinio rungtynėse Vilniuje su Kauno „Žalgiriu“ buvo vienas komandos lyderių.

4. „Tai didelė šalis“, – apie JAV atsiliepė NBA klubo „Cleveland Cavaliers“ vidurio puolėjas Žydrūnas Ilgauskas, kai pasukus iš greitkelio jo du įvaikinti sūnūs paklausė, ar jie vis dar Amerikoje. Trejų ir ketverių metukų berniukus iš Kauno rajono Pagynės vaikų namų Žydrūnas su žmona Jennifer įsivaikino šią vasarą.

5. „Valujevas yra žvėris iš Rytų. Ant jo kūno siaubingai daug plaukų. Jeigu jau stosiu ringe prieš jį, norėčiau, kad nusiskustų plaukus, nes artimai kaunantis tikriausiai velniškai smirdės...“ – prieš dvikovą su rusų milžinu Nikolajumi Valujevu varžovą apibūdino britas Davidas Haye.

6. „Mums rengtis be vienos rungties tas pats kaip bėgikui bėgti be vienos kojos“, – žinią, kad Vilniuje  uždaromas baseinas, komentavo Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės žvaigždė Edvinas Krungolcas. Olimpinis vicečempionas itin apgailestavo dėl jaunimo, kuris, anot jo, išeis į gatves ir pablogins kriminogeninę situaciją šalyje.

7. „Teisėjas įskaitė įvartį ir jūs turėtumėte klausti jo, o ne manęs, kodėl jis taip padarė“, – po Prancūzijos rinktinės pergalės dvikovoje su airiais teigė Therry Henry. Pergalingas įvartis buvo pelnytas, prancūzų rinktinės kapitonui dukart ranka lietus kamuolį prieš atliekant perdavimą.

8. „Mes tuoj būsime įrašyti į Raudonąją knygą“, – apie tai, kad kitų metų nacionaliniame biudžete sportui numatytos lėšos itin nedidelės kalbėjo Sidnėjaus olimpinė čempionė Daina Gudzinevičiūtė. 43 metų šaulė teigė, kad varžyboms pasirengti skiriami pinigai apverktini.

9. „Šaru rinktinėje nebūsiu niekada. Jis toks vienintelis“, – sakė Europos čempionate Lenkijoje Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės įžaidėju tapęs Andrius Mažutis. Krepšininkas teigė, kad žaidžia taip, kaip gali.

10. „Šiomis dienomis visko gali nutikti. Tave gali pabučiuoti kokaino vartojusi mergina ir tai gali sugriauti visą karjerą bei reputaciją“, – sakė antrą vietą pasaulio teniso reitinge užimantis Rafaelis Nadalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius