Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrink „Metų gimtadienį 2009“! (apklausa)

Dienraštis „15min“ ir portalas 15min.lt tęsia „Metų rinkimus“. Jų metu stengiamės priminti svarbiausius ar kontroversiškiausius metų įvykius. Šį kartą prisiminkime šiemet įvykusius didžiausius įžymių Lietuvos žmonių jubiliejus ir ryškiausiai pažymėtas gimtadienio šventes.
Manto Petruškevičiaus gimtadienio vakarėlis "Stikliuose"
Manto Petruškevičiaus gimtadienio vakarėlis „Stikliuose“. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Stilistas, ponių draugas ir pagalbininkas Mantas Petruškevičius savo gimtadienio puotą surengė Vilniaus viešbutyje „Stikliai“. Stilistą visur lydėjo praėjusių metų „misė“ – Gabrielė Martirosianaitė, gimtadienyje pasirodė tikras būrys elito atstovų. Damas ir jų ponus pavaišinęs braškėmis ir šampanu, Mantas visus sukvietė pasižiūrėti balerinos šokio. Tačiau dar pompastiškesnė šventė laukė  po pusmečio, kai buvo pristatomas laidos „Mados reidas“ ketvirtasis sezonas – šįkart ponios puošniomis suknelėmis ir su glėbiais gėlių plazdėjo į pačią Vilniaus rotušę.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Dainininko R. Kirilkino 26 - tojo gimtadienio šventės akimirkos
R. Kirilkino 26 - tojo gimtadienio šventė

„Muzikos akademijos“ nugalėtojas, kadaise į pornografinį skandalą įsivėlęs Ruslanas Kirilkinas net ir traumuotas nepanoro atidėti gimtadienio šventės – invalido vežimėliu įvažiavo į muzikos klubo „New York Club“ sceną, dainavo, gurkšnojo alkoholį ir pasikvietė dainas užtraukti ir savo bičiulius. Ligoninės atmosferą gimtadienyje sukūręs R.Kirilkinas į sceną prisišnekino užlipti ir močiutę Ziną, vakaro metu įsikūnijusią į medicinos seselę. 

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Jubiliatą su švente sveikino gausus muzikos atlikėjų būrys ir jam skyrė dainas bei originalias dovanas.
R.Šilansko gimtadienis

Itin linksmai savo 50-tąjį gimtadienį pasitiko anekdotų karaliaus titulą kadaise gavęs Raimondas Šilanskas. Šia proga LNK televizijoje buvo nufilmuota speciali laida, kurioje jubiliatą dainomis sveikino pramogų pasaulio žvaigždės ir žvaigždutės. Po šio gimtadienio R.Šilansko knygų lentyna pasipildė dar vienu įspūdingų eksponatu – popdainininkės Džordanos Butkutės knyga, o kiemas – Irenos Starošaitės dovanotais pušų sodinukais. 

Kėdainių turtuolis, politikas Viktoras Uspaskichas pasistengė, kad jo penkiasdešimtmečio jubiliejus būtų paminėtas su trenksmu. Į šventę susirinko apie 400 svečių, paspausti rankos atvyko ir Algirdas Brazauskas, tuometinis Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas, Kazimira Prunskienė, nušalintasis prezidentas Rolandas Paksas su žmona Laima, daugybė Seimo narių, partijos kolegų, pramogų bei verslo pasaulio atstovų. Gimtuvininką ir svečius linksmino Lietuvos ir Rusijos popmuzikos grupės, o naktį padangę nušvietė toks fejerverkas, kokio Kėdainiai dar nebuvo regėję.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Pasiruošimas Viktoro Uspaskicho jubiliejui
Pasiruošimas V.Uspaskicho jubiliejui

Šoumenas Jogaila Morkūnas visuomet mokėjo įspūdingai organizuoti gimtadienio šventes. Šiemet 36 gimtadienį jis paminėjo su šimtu draugų savo darbo vietoje. Kaip visados, buvo pamalonintas oranžinėmis dovanomis: telefono būdele, gėlėmis... Kalbama, kad Į J.Morkūno gimtadienį sugužėjo tiek daug žvaigždžių, kad tą patį vakarą savo muzikos albumą pristačiusi atlikėja Mia liko iti musę kandusi – visi į jos koncertą kviesti žvaigždūnai tuo metu šėlo oranžiniame gimtadienyje.

Verslininkas Žilvinas Grigaitis stengiasi rengti rafinuotas šventes. Jis ne pirmą kartą gimtadienio šventei pasirinko „Vartų“ galeriją. Svečius pasitiko ant juodo fortepijono išdėliotos vaišės – įvairūs sūriai ir rožinis vynas, prie palangės stabtelėdavo šokolado mėgėjai, o gretimoje salėje laukė desertas ir karštieji gėrimai. Kadaise užpuolimą viduryje Vilniaus senamiesčio patyręs vyras gavo netikėtą dovaną – menininkės paveikslą, kuriame pavaizduotas kaklaraištis, kuriuo

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Į gimtadienį susirinko būrys svečių.
Ž.Grigaičio gimtadienis
Ž.Grigaitis rišėjo užpuolimo dieną.  

Estrados grandas Simonas Donskovas šiemet pasitiko garbingą 60 metų jubiliejų. Ta proga dainininkas Klaipėdos gyventojams ir miesto svečiams padovanojo savo jubiliejinį koncertą. „Šią savaitę jau gyvenu ne taip – kitaip vaikštau, ruošiuosi, nuo ketvirtadienio su manim nesišneka žmona, aš su ja irgi nesišneku, nes kaupiuosi“, – prieš koncertą, į kurį sukvietė būrį bičiulių, prisipažino S.Donskovas.

 

Daugiau metų rinkimų galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius