Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Algirdas Patackas: Išniekinta Lukiškių aikštė, išniekinta Lietuva

Po vakarykščio „Baltic shame“ tie, kurie dar abejojo, turėtų apsispręsti – ši Lietuva, jos valdžia, jos policija – mano ar ne mano. Aš apsisprendžiau, ir tam galutinį tašką uždėjo ant žemės pargriauto, žemyn galva nešamo, gyvuliškai brutaliai pažeminto Petro Gražulio riksmas „už Lietuvą, vyrai“.
Algirdas Patackas (380)
Algirdas Patackas / BFL nuotr.

Turbūt Petras šituo norėjo surikti visai Lietuvai – ar dar yra Lietuvoje vyrų, ar dar ilgai leisime žeminti Lietuvos garbę visokiems glitėsiams ir pasukoms...

Ar žino tie atgrubnagiai nevykėliai Lietuvos policininkų uniformomis, nesugebėję civilizuotai uždėti antrankių, kad Petras Gražulis paskutinį kartą buvo muštas sovietų milicijos, kai buvo teisiamas už atsisakymą eiti į apmokymus sovietų kariuomenėje.

Turbūt Petras šituo norėjo surikti visai Lietuvai – ar dar yra Lietuvoje vyrų, ar dar ilgai leisime žeminti Lietuvos garbę visokiems glitėsiams ir pasukoms.

Petras Gražulis yra paskutinis sovietų politinis kalinys – buvo nuteistas 1989m. dešimt mėnesių kalėti, o kai teismo metu norėjo atsisveikinti su saviškiais, buvo tiesiog teismo salėje milicijos sumuštas ir jėga ištemptas. Ar galėjome tada pagalvoti, kad nepriklausomybę atgavusioje Lietuvoje šitai pasikartos, tik daug brutalesne forma?

Ponia Aušrine Pavilioniene, kaip jaučiatės, matydama kaip buvo pasielgta su tamstos kolega, Seimo nariu? Kai Petras Gražulis kalėjo lageryje, kur jūs buvote? Gi tuo pačiu laiku (1985m.) stažavotės Džordžtauno (JAV) universitete, ir nesunku nuspėti, kokią kainą tikriausiai sumokėjote, nes savo biografijose nemėgstate apie tai užsiminti.

Ką sako jūsų tolerastiškoji sąžinė, stebėdama po grindinį voliojamą žmogų, kuris tik norėjo pasakyti, ką galvoja apie tai, kas vyksta centriniame Lietuvos prospekte, pavadintame LDK valdovo vardu? Ar manote, kad garsiaisiais savo laiškais Gediminas kvietėsi iš Vakarų būtent tą kontingentą, kurį jūs iš tų pačių Vakarų prisikvietėte ir su neadekvačiai liguistu entuziazmu ginate?

Taip, iš tų pačių Vakarų, iš kurių atėjo krikščionybė, gotika ir barokas, Mozartas ir jūsų pamėgtas Viljamas Faulkneris. Bet lietuviai žino, kad marą į Lietuvą užnešė kryžiuočiai, o kiek vėliau iš Vakarų atkeliavo ir šiuose kraštuose neregėta negirdėta bjaurastis – sifilis.

Lietuviai yra maža ir kieta krikščioniškai-pagoniška girių gentis, kuri yra pašaukta duoti atkirtį naujųjų laikų sifiliams. Mums ne pavyzdys ištižę skandinavai, germanai ir lotynai, kurių civilizacijos susilauks Dievo rūstybės islamo kalavijo – saifullah – pavidalu, arba Sodomos ir Gomoros likimo. Išliks tik saujelė ištikimųjų. Padarysime viską, kad tarp jų būtų ir mūsų tėvynė, Lietuva.

Post scriptum: buvau pakankamai pakantus vadinamųjų seksualinių mažumų klausimu, daugiau tokiu nebūsiu. Norint gauti tikslių ir išsamių žinių apie tai, kas rezgama iš tikrųjų, galima rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius