Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl D.Kedys tapo didvyriu?

Iškart po praėjusios savaitės tragiškų įvykių Kaune man neteko sutikti beveik nė vieno žmogaus, kuris nebūtų pateisinęs dviguba žmogžudyste įtariamo Drąsiaus Kedžio.
Temos: 1 Pedofilija

Teisino ne kolegos žurnalistai, o žmonės, kurie dirba žemiškus darbus: vairuotojai, inžinieriai, auklėtojos ar virėjos. Teko sutikti tokių, kurie prisiekė, kad jeigu sutiktų D.Kedį, jam paspaustų ranką ir, jei reikėtų jį paslėpti, būtent taip ir padarytų. Neatmesčiau, kad susidaryti įspūdį, jog D.Kedys – šių laikų herojus,  svieto lygintojas, padėjo ir žiniasklaida. Tokia jau ji visame pasaulyje ne tik mūsiškė.

Lietuvoje yra apgailėtinai daug biurokratų, prokurorų, teisėjų, Seimo narių, kurie yra šaltakraujai cinikai.

Bet atsakingi žmonės, stebintys, kas šiuo metu vyksta visuomenėje, turėtų skambinti visais pavojaus varpais. Tiesą pasakius, visai nesistebėčiau, kad tai, kaip bus išspręstas Kedžio reikalas, lems, ar žmonės neišeis į gatves.

D.Kedys, jei jis iš tiesų padarė, kuo įtariamas, – kietas vaikinas su šautuvu. Panašus į tokius, kurie nelinkę laukti, nors galbūt ir būtų sulaukęs. Aišku, galėjo ir nesulaukti. Dabar jau nesužinosi. Bet jis realizavo daugybės lietuvių slaptą svajonę ištaškyti smegenis nekenčiamiems biurokratams, prokurorams, teisėjams, Seimo nariams ir visiems kitiems.

Blogiausia visoje šitoje istorijoje, kad Lietuvoje yra apgailėtinai daug biurokratų, prokurorų, teisėjų, Seimo narių, kurie yra šaltakraujai cinikai, kuriems labiau už viską pasaulyje rūpi jų šilta kėdė ir sotus gyvenimas. Ir kurie tiesiog „kaifuoja“ vien nuo minties, kad gali pastumdyti mažą žmogelį ir pademonstruoti jam turį valdžią. Štai kodėl Kedys tapo didvyriu. Juk taip buvo per amžius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius