Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš vaizdo įrašo matyti, kad 20 automobilių „Maximos“ aikštelėje Vilniuje sumaitojęs sunkiasvoris vos išvengė susidūrimo su kitu vilkiku

Lygiai dvidešimt automobilių „Maximos“ aikštelėje Vilniuje sumaitojęs vilkikas vos išvengė susidūrimo kaktomuša su kitu sunkiasvoriu vilkiku. Tai paaiškėjo iš avarijos vaizdo medžiagos, kurią gavo 15min.lt.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Vaizdo medžiagoje matyti, kad prieš pat nelaimę Minsko pl., toje vietoje, kur dideliu greičiu vėliau pralėkė nevaldomas vilkikas, pravažiavo keleivinis autobusas. Netrukus ten pat vilkikas išlėkė į priešingos krypties eismo juostą, kliudė pravažiuojantį lengvąjį automobilį ir įvažiavęs į prekybos centro aikštelę sumaitojo 20 stovinčių mašinų.

Iš vaizdo medžiagos matyti, kad nevaldomas vilkikas vos išvengė susidūrimo su kitu sunkiasvoriu. Pastarojo vairuotojui spėjus sustabdyti savo transporto priemonę, nevaldomas sunkvežimis pralėkė pro šalį.

15min.lt jau skelbė, kad šeštadienį į Vilniuje, Minsko pl. Ir Liepkalnio g. sankryžoje esančią automobilių aikštelę įvažiavęs nevaldomas vilkikas sumaitojo 20 automobilių. Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Vėliau vilkiko vairuotojas, Baltarusijos pilietis (gim. 1981 m.) sakė, kad jam staiga pasidarė bloga ir dėl to vilkikas tapo nevaldomas.

Vyriškis tvirtino, kad jis tik iš ryto kirto Lietuvos ir Baltarusijos valstybinę sieną, važiavo pailsėjęs.

„Staiga atsijungiau“, – sakė vairuotojas.

Pirminiais policijos duomenimis, vairuotojas buvo blaivus.

VIDEO: Vilkikas maitoja automobilius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius