Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

3 promilės alkoholio alytiškę pavertė vyro žudike

Policijos departamentas sekmadienį informuoja apie žiaurius savaitgalio išpuolius visoje Lietuvoje. Vieni žalojo įsivaizduojamus mirtinus priešus, kiti patys prieš save kėlė ranką.
Kirvis, peilis
Kirvis, peilis / Photos.com nuotr.

Sunkiai apgirtusi alytiškė įtariama šeštadienio vakarą nužudžiusi vyrą.

22 val. 58 min. Alytuje, Vidzgirio gatvėje, savo bute, rastas negyvas I.Š. (gimęs 1963 m.) su durtinėmis-pjautinėmis žaizdomis krūtinėje ir veide. Įtariamoji neblaivi (3,06 prom. alkoholio) A.Š. (gimusi 1967 m.) uždaryta į areštinę. Šeiminės dramos aplinkybes tiria vietos policija.

Kitas, laimei, ne mirtinas buitinis konfliktas užfiksuotas Tauragės rajone.

21 val. 35 min. į Tauragės ligoninę iš Batakių miestelio Pilaitės gatvės, savo namų, pristatytas ir dėl durtinių žaizdų rankoje bei nugaroje paguldytas neblaivus (girtumas nustatinėjamas) P.B. (gimęs 1957 m.), kuris negalėjo paaiškinti įvykio aplinkybių. Įtariamoji neblaivi (0,88 prom. alkoholio) žmona Z.B. (gimusi 1959 m.) uždaryta į areštinę.

Tuo tarpu Vilniuje, V.Vaitkaus gatvėje, savo bute, šeštadienio vakarą apie 22 val. rastas V.G. (gimęs 1958 m.) kūnas su pjautine žaizda kairėje rankoje. Vyriškio mirties aplinkybės tiriamos.

Tos pačios dienos ankstų rytą, 6 val. 45 min., Ukmergės Žuvų gatvėje, prie namo ant šaligatvio, rastas A.L. (gimęs 1954 m.) kūnas su kirstine žaizda galvoje ir įtariamais raktikaulio bei dviejų šonkaulių lūžimais. Įtariama, kad A.L. mirtinai susižalojo iškritęs iš savo buto balkono. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Dar ankstesnį rytą, apie 5 val. Klaipėdoje, Taikos prospekte, prie laiptų, rastas nenustatytos tapatybės apie 65-70 metų amžiaus vyriškio lavonas sužalotu veidu. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Dar vienas dramatiškas įvykis, kurio aplinkybės kol kas neaiškios, užfiksuotas Švenčionių rajono Milkuškų kaime. Vakar 9 val. 50 min. į Švenčionių ligoninę iš savo namų pristatytas komos būsenos ir dėl galvos sumušimo paguldytas V.M. (gimęs 1947 m.).

Jau sekmadienį, 0 val. 50 min. į Vilniaus ligoninę iš sostinės Šeškinės gatvės pristatytas ir dėl durtinių žaizdų pilve ir abiejose kojose paguldytas D.K. (gimęs 1988 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 0 val. 40 min. Šeškinėje prie parduotuvės jį peiliu sužalojo grupė asmenų. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius