-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

4,81 promilės pripūtęs vairuotojas policininkams pasiūlė 200 litų kyšį

Trys KET pažeidę vairuotojai pirmadienį bandė papirkti policijos pareigūnus. Tarp jų buvo ir vyras, kurio organizme rasta 4,81 promilės alkoholio. Vyriškis pareigūnams siūlė 200 litų. Kyšį policininkams siūlė ir visiškai girtas dviratininkas.
Du šimtai litų
Litai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, pirmadienį apie 14.10 val. Šiauliuose, Dubijos gatvėje, S.L. (gim. 1960 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad viršijo leistiną greitį 16 km/val., Šiaulių apskrities VPK Patrulių rinktinės 2-osios kuopos 2-ojo būrio pareigūnams siūlė 50 litų kyšį.

Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Tikru šių metų rekordininku galima vadinti vairuotoją iš Širvintų rajono. Apie 12.15 val. Širvintų rajone, Puorių kaime, S.B. (gim. 1982 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad vairavo automobilį būdamas neblaivus, Širvintų rajono policijos Viešosios tvarkos skyriaus Viešosios tvarkos ir kelių policijos poskyrio pareigūnams siūlė 200 litų kyšį.

Įtariamasis S.B. atvesdintas į Širvintų rajono policijos komisariatą. Vairuotojo organizme aptikta 4,81 promilės alkoholio.

Tą pačią dieną apie 23.55 val. Šilutės rajone, Šlažų kaimo ribose, S.S. (gim. 1967 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad vairavo dviratį būdamas neblaivus, Šilutės rajono policijos Kelių policijos poskyrio pareigūnams siūlė 10 litų kyšį.

Įtariamasis apklaustas. Jo organizme aptikta 2,56 promilės alkoholio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius