Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija užkirto kelią gaujų susišaudymui (nuotraukos)

Penktadienį paaiškėjo, dėl ko sostinėje prie „Senukų“ prekybos centro išvakarėse gausios policijos pajėgos sulaikė keturis asmenis. Policija teigia, kad taip buvo užkirstas kelias dideliam nusikalstamų gaujų susišaudymui.
Policijos operacija Vilniuje
Policijos operacija Vilniuje / LNK nuotr.

Policijos departamentas praneša, kad ketvirtadienį apie 13 valandą Lietuvos kriminalinės policijos biuro (LKPB) Organizuoto nusikalstamumo tyrimo padalinių pareigūnai, tikrindami duomenis apie bręstantį konfliktą tarp organizuotų nusikalstamų grupuočių narių Vilniuje, organizavo automobilyje Toyota Avensis važiuojančių asmenų patikrinimą.

Automobilis patikrinti buvo sustabdytas Vilniuje, Ukmergės g., prie vieno prekybos centro esančioje aikštelėje. Pas 4 asmenis buvo aptikti 3 trumpieji (kaip įtariama koviniai) šaunamieji ginklai ir šoviniai jiems.

LKPB dėl šio fakto pradėtas ikiteisminis tyrimas, kurį kuruoja Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo departamento prokurorai. Visi asmenys: M.S. (gim. 1966 m.), N.E. (gim. 1979 m.), J.V. (gim. 1977 m.) ir K.E. (gim. 1978 m.) sulaikyti. Sulaikytieji anksčiau yra teisti ir priskiriami organizuotoms nusikalstamoms grupuotėms.

15min.lt apie šį įvykį jau skelbė ketvirtadienį. Tačiau tądien policija griežtai atsisakė apie sulaikymą teikti bet kokią informaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius