Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje du plėšikai su žaisliniu pistoletu apiplėšė kavinę

Vilniuje, Fabijoniškių mikrorajone, du nusikaltėliai ketvirtadienio vakarą apiplėšė kavinę ir iš jos išsinešė kasos aparatą. Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Pirminiais duomenimis, ketvirtadienį šiek tiek prieš 21.30 val. į Fabijoniškių g. esančią kavinę įbėgo du jaunuoliai, kurie barmenei pagrasino pistoletu ir pareikalavo pinigų.

Vėliau barmenė policijai sakė iš karto pastebėjusi, kad ginklas netikras. Nusprendusi, kad pistoletas žaislinis, moteris pasipriešino banditams, su jais susigrūmė, vienam pabandė trinktelėti alaus bokalu per galvą.

Nepaisant barmenės pastangų juos sulaikyti, plėšikai čiupo kasos aparatą ir paspruko. Per apiplėšimą niekas nenukentėjo.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Į įvykio vietą atskubėję policijos pareigūnai su savimi atsivežė ir tarnybinį šunį. Šis nusikaltėlių pėdsakais kiemais sekė iki judrios Ukmergės g. Čia pėdsakai nutrūko. Neatmetama, kad toje vietoje plėšikai sėdo į automobilį.

Kiek pinigų buvo pagrobtame kasos aparate, kol kas nežinoma. Pavogtų pinigų sumą ir bendrą nuostolį kavinės savininkai dar tikslina.

Vilniaus policija dėl plėšimo pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius