Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Kauno rajono policijos komisariato pabėgo antrankiais surakintas įtariamasis (papildyta 19.15 val.)

Trečiadienį apie vidurdienį iš Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos patalpų, esančių K.Donelaičio g. 25, pabėgo antrankiais surakintas įtariamasis Robertas Preidžis (g. 1987 m.).
Robertas Preidžis
Robertas Preidžis / Policijos nuotr.
Policijos nuotr./Robertas Preidžius
Robertas Preidžis

Kaip informuoja Kauno apskrities VPK, R.Preidžis buvo atvežtas atlikti procesinių veiksmų iš Kauno apskrities VPK areštinės.

Įtariamasis yra maždaug 175 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, pailgo veido, rudų akių. Pabėgimo metu vilkėjo baltos spalvos su raudonomis juostomis sportinį kostiumą, rankos buvo surakintos antrankiais.

Pareigūnai prašo asmenis, pastebėjusius minėtą asmenį ar turinčius kitos vertingos informacijos, nedelsiant paskambinti telefonais 303 951, 303 955 arba 02 (visą parą).

15min.lt žiniomis, sulaikytasis buvo įtariamas vagystėmis iš parduotuvių. Kaunas jam gerai pažįstamas miestas, nes vyras kilęs iš pakaunėje esančio Garliavos miestelio.

Papildyta 15.45 val.: Kauno apskrties VPK praneša, kad po kiek laiko bėglys buvo sulaikytas. Smulkesnę informaciją pareigūnai pažadėjo pateikti vėliau.

Papildyta 19.15 val.: Vos pusdienį laisve pasidžiaugti spėjusį bėglį policija sulaikė Šilainiuose. Šiame mikrorajone vyras kartu su drauge nuomojosi butą. Kol kas policija nekomentuoja, kaip vyras galėjo iš miesto centro, kur įsikūręs komisariatas, nusigauti į Šilainius. Plačiau nešnekama ir apie patį suėmimą. Tik teigiama, kad vyras suėmimo metu buvo jau be antrankių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius