Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nusikaltėliai Vilniuje apsikvailino: pagrobė tuščią kasą, paliko pasą

Dar vieną kasos aparatą penktadienio vakarą Vilniuje pagrobę plėšikai galėtų pretenduoti į metų kvailiausių nusikaltėlių titulą. Banditai išsinešė tuščią kasą, įtariama, kad vienas plėšikas parduotuvėje paliko savo pasą.

Parduotuvė Kapsų g. buvo užpulta apie 21 val. Du jaunuoliai net nesistengdami slėpti savo veidų įbėgo į vidų, pastūmė pardavėją, čiupo kasos aparatą ir spruko pro duris. Pardavėja nusikaltėlius bandė vytis, tačiau šie jai trenkė ir pabėgo.

Moteris policijai tvirtino, kad plėšikai pasičiupo beveik tuščią kasos aparatą. Apie 20 val. ji visus pinigus atidavė inkasatoriams. Per valandą, prabėgusią nuo inkasatorių vizito iki apiplėšimo, pirkėjų nebuvo daug, tad ir kasa buvo tuščia. Maža to, dalį kasoje buvusių centų nusikaltėliai sprukdami išbarstė.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Pardavėja tvirtino, kad vienas plėšikas buvo labai panašus į kartais parduotuvėje apsilankantį pirkėją. Šis, esą, kažką gavęs skolon, kaip užstatą paliko savo pasą. Dokumentą iš karto pasiėmė policijos pareigūnai, kurie tikrina, ar iš tiesų nusikaltėlis buvo toks kvailas, kad ėjo plėšti parduotuvės, kurioje gulėjo jo asmens dokumentas.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Vilniaus policija dėl plėšimo pradėjo ikiteisminį tyrimą. Pastaruoju metu sostinėje kasos aparatai vagiami beveik kiekvieną vakarą. Nusikaltėliai puola parduotuves, kavines, soliariumus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius