Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragedija Vilkaviškio rajone: per girto vairuotojo sukeltą avariją žuvo septyni žmonės (nuotraukos)

Tragiška avarija vėlų šeštadienio vakarą įvyko Vilkaviškio rajone. Čia susidūrus trims automobiliams žuvo net septyni žmonės. Tarp žuvusiųjų – trys vaikai. Manoma, kad avariją sukėlė girtas vairuotojas.
Sumaitotas visureigis
Sumaitotas visureigis / Baltijos TV nuotr.

Pirminiais duomenimis, tragedija įvyko apie 23.07 val. Virbalio miestelyje. Pagal įvykio vietoje rastus pėdsakus ir liudytojų parodymus policija jau nustatė, kad avarija galėjo įvykti automobilio Renault Clio vairuotojui nepasirinkus saugaus greičio ir neįvertinus atstumo iki priekyje važiuojančio automobilio Jeep Grand Cherokee.

Automobiliui Renault įsirėžus į visureigį, šis nuo smūgio išskriejo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su vilkiku Renault Magnum Privilege.

Per avariją žuvo septyni visureigyje buvę žmonės, dar trys žmonės sužaloti.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Į įvykio vietą atskubėjus policijos pareigūnams, visų pirma atkreiptas dėmesys į tai, kad avariją galėjusiame sukelti automobilyje Renault sėdintys du vyriškiai gali būti neblaivūs.

Kauno rajono gyventojai R.M. (gim. 1985 m.) ir V.T. (gim. 1985 m.) buvo nuvežti į ligoninę, čia medikai jiems nustatė veido sužalojimų. Po gydytojų apžiūros abu paleisti gydytis ambulatoriškai.

Įtariama, kad avariją sukėlusį automobilį galėjo vairuoti R.M., kurio organizme aptikta 2,03 promilės alkoholio. Keleivio V.T. organizme rasta 1,81 promilės alkoholio.

Į ligoninę nuvežtas ir visureigio Jeep vairuotojas A.Š. (gim. 1987 m.). Jo būklė buvo sunki, jaunuolis iš karto paguldytas į reanimaciją.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Tame pačiame visureigyje rasti ir septyni žuvę žmonės. Tai A.M. (gimusi 1975 m.), jos sutuoktinis A.M. (gim. 1975 m.), judviejų dukros M.M. (gim. 1996 m.) ir D.M. (gim. 2005 m.), automobilio savininkas D.S. (gim. 1982 m.), jo giminaitė E.S. (gim. 2004 m.) bei kartu važiavusi L.B. (gim. 1989 m.).

Vilkiko Renault vairuotojas Rusijos pilietis A.Š. (gim. 1977 m.) per avariją nenukentėjo.

Vilkaviškio policija dėl avarijos pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Jei turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos iš įvykio vietos, siųskite adresu: 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius