Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsaugos automobiliui palindus po sunkvežimiu žuvo jaunas vyras (skaitytojo nuotraukos, atnaujinta 17.22 val.)

Penktadienio vakarą Vilniaus rajone privačios saugos tarnybos automobiliui tiesiog palindus po stovinčiu vilkiku žuvo jaunas apsaugininkas.
Saugos tarnybos automobilis po avarijos.
Saugos tarnybos automobilis po avarijos. / 15min.lt skaitytojo Andriaus nuotr.

Pirminiais duomenimis, saugos tarnybos „Trikampis žiedas" ženklais pažymėtas automobilis į stovintį sunkvežimį rėžėsi kelyje Vilnius-Minskas, iki Medininkų pasienio punkto, o tuo pačiu ir valstybės sienos, likus vos puskilometriui. Avarija įvyko apie 23 val.


Žiūrėti Vilniaus r. per avariją žuvo žmogus didesniame žemėlapyje

Įtariama, kad lengvojo automobilio greitis buvo tikrai nemažas. Mašina tiesiog palindo po sunkvežimiu. Žuvusį vairuotoją iš automobilio sugebėjo ištraukti tik ugniagesiai gelbėtojai. Jie iš po sunkvežimio ištraukė ir sumaitotą automobilį.


Žiūrėti Vilniaus r. per avariją žuvo žmogus didesniame žemėlapyje

Vilniaus policija dėl avarijos pradėjo ikiteisminį tyrimą. Pareigūnai aiškinasi, ar maždaug 35-37 metų  vairuotojas buvo blaivus.

15min.lt redakcija dėkoja skaitytojui Andriui D. už nuotraukas.

(Papildyta 17.22 val.) Naujienų portalas 15min.lt sužinojo, kad žuvęs apsaugininkas – Genadijus Adamonis. Prieš kelerius metus antrą sykį vedęs, pastaruoju metu vyras augino trejų metukų berniuką. G.Adamonis turi sūnų ir iš pirmosios santuokos.

Šį įvykį vis dar gaubia paslaptys. 15min.lt šaltiniai teigia, kad keletą minučių iki tragedijos G.Adamonis pastebėtas Medininkų degalinėje. Jis kalbėjo mobiliuoju telefonu. Netrukus uniformuotas apsaugininkas įjungė skiriamaisiais ženklais pažymėto tarnybinio automobilio švyturėlius ir kažkur išskubėjo.

Kodėl jis buvo vienas ir ar tai buvo tarnybinis iškvietimas – neskelbiama. Žinoma tik tiek, kad nelaimė įvyko tarnybos metu, pirminiais duomenimis, žuvęs vairuotojas buvo blaivus.

Bendrovėje „Trikampis žiedas“ G.Adamonis dirbo maždaug  aštuonerius metus, keletą metų jis netgi ėjo tarnybos vadovo pareigas. Pastaruoju metu jis buvo ne tik paprasto apsaugininkų ekipažo narys, bet ir bendrovės „Vilniaus energija“ objekto vadovas.

 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius