Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno rajone radus nupjautą žmogaus galvą, policija jau sulaikė vieną įtariamąjį (nuotraukos, papildyta 13.27 val.)

Kauno rajono policijos pareigūnai jau sulaikė vieną įtariamąjį, kuris neneigia dalyvavęs žiauriame nužudyme, po kurio laukiniai gyvūnai laukais pradėjo tampyti aukos galvą. Įtariamasis apsaugos darbuotojas pareigūnams jau parodė ir vietą, kurioje buvo paslėptas nužudyto taksi vairuotojo automobilis. Pareigūnai įtaria, kad sulaikytasis gali turėti psichikos problemų.
Žmogaus galva buvo rasta maždaug toje vietoje, kurioje paliktas riedutis
Maždaug šioje vietoje lapė pametė nužudytojo galvą / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip 15min.lt jau skelbė, antradienį apie 18.08 val. Kauno r., Neveronyse, netoli sodų bendrijos, buvo aptikta nupjauta vyriškio galva. Netrukus už 100 metrų šieno kupetoje buvo aptiktas ir subjaurotas vyriškio kūnas.

Apie nusikaltimą sužinota laukiniams gyvūnams žmogaus galvą pradėjus tampyti laukais. Buvo pastebėta, kad nasruose galvą nešasi lapė. Pamatęs žmones, gyvūnas metė grobį ir paspruko. Į įvykio vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai, jie kūno paieškai į pagalbą pasitelkė kariškius.

Netrukus kūnas buvo rastas. Jis buvo nuogas, su šautinėmis žaizdomis krūtinėje.

Dar antradienį buvo įtarta, kad nužudytasis yra taksi vairuotojas D.V. (gim. 1964 m.), kuris pirmadienį automobiliu Audi išvažiavo dirbti ir dingo be žinios. Trečiadienio rytą paaiškėjo, kad šie įtarimai buvo teisingi.

Pareigūnams vos baigus darbą įvykio vietoje, apie 22 val. į Kauno rajono policijos komisariatą kreipėsi T.K.(gim. 1981 m.). Jaunuolis pareiškė, kad trijų dienų laikotarpiu Kauno rajone, Neveronyse, Davalgonių gatvėje, iš jo automobilio Mazda 121 neaiškiomis aplinkybėmis dingo 9 mm kalibro pistoletas ,,Makarov“ su dėtuve ir 7 šoviniais. Pistoletas esą buvo paliktas automobilio daiktadėžėje.

Vaikinas pistoletą laikė teisėtai, leidimas jam buvo išduotas savigynai.

Pranešęs apie dingusį pistoletą, T.K. nurodė patyręs 385 litų nuostolį.

Pareigūnams toks Neveronių, kuriuose buvo aptiktas nušauto žmogaus kūnas, gyventojo pranešimas pasirodė įtartinas, todėl buvo nutarta su T.K. pabendrauti išsamiau.


Žiūrėti Kauno rajone žiauriai nužudytas taksistas didesniame žemėlapyje

Dar naktį per apklausą jaunuolis palūžo. Jis teigė, kad į policiją pats atvyko pamatęs, kad kariškiai su pareigūnais Neveronių apylinkėse kažko intensyviai ieško. Esą manė, kad nebus įtariamas, todėl nusprendė pranešti apie pavogtą pistoletą.

Vaikinas užsiminė, kad pistoletas paliktas jo namuose.

Trečiadienio rytą T.K. sutiko parodyti, kur paslėptas nužudytojo automobilis Audi. Iš karto po to automobilis buvo rastas.

T.K. per apklausą užsiminė, kad buvo nepatenkintas, jog taksi vairuotojas geriau gyvena. Ar tai galima laikyti žiauraus nužudymo motyvu, kol kas nežinia.

Policija tęsia šio kraupaus nusikaltimo tyrimą. Pareigūnai kol kas neatskleidžia, ar T.K. bus vienintelis įtariamasis šioje byloje, ar sulaikytųjų daugės.


Žiūrėti Kauno rajone žiauriai nužudytas taksistas didesniame žemėlapyje

Papildyta 13.27 val.: Trečiadienį prieš pietus Kauno apygardos prokuratūros atstovai atskleidė daugiau šio kraupaus nusikaltimo detalių. Paaiškėjo, jog taksi vairuotoją nušovė ir išniekino iki šiol neteistas ir į policijos akiratį nepakliuvęs vienoje apsaugos bendrovių dirbantis 27 metų Tomas K.

Anot teisėsaugininkų, jis taksi vairuotojo nepažinojo, o taksi automobiliu važiavo kaip klientas.

Parvežtas prie namų, įtariamasis išsitraukė ginklą ir nušovė vairuotoją. Tuomet peiliu nupjovė jam galvą ir kūne padarė daugybę pjautinių bei durtinių žaizdų.

Išniekintą kūną bei galvą Tomas K. paslėpė pievose esančiuose krūmuose, o automobilį nuvairavo į atokią Neveronių vietą.


Žiūrėti Kauno rajone žiauriai nužudytas taksistas didesniame žemėlapyje

Dėl nužudymo prisipažinusio vyro motyvai pareigūnų neįtikino, tad ekspertai tirs jo psichinę būklę. Pasak prokuratūros atstovų, vien nusikaltimo padarymo būdas leidžia įtarti, kad šis žmogus gali turėti psichikos problemų.

Pas įtariamąjį namuose buvo rastas ne tik šaunamasis ginklas „Makarov“, su kuriuo buvo padarytas nusikaltimas, tačiau ir kitas legaliai laikomas pistoletas CŽ 75.

15min.lt šaltiniai teigia, kad nužudytojo sūnus yra abiturientas ir trečiadienį turėjo laikyti valstybinį lietuvių kalbos egzaminą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius