Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš parduotuvės „Aukso centras“ pavogė papuošalų už 29 tūkst. litų

Šeštadienį Kaune, prekybos ir pramogų centre „Akropolis", du vyrai ir moteris pavogė žiedą su briliantine akute ir auksinę grandinėlę. Dingę juvelyriniai dirbiniai įvertinti 29 tūkst. litų.
Iš parduotuvės pavogtas žiedas su briliantu ir auksinė grandinėlė.
Iš parduotuvės pavogtas žiedas su briliantu ir auksinė grandinėlė. / Photos.com

Vagystė Kauno „Akropolyje“ esančioje parduotuvėje „Aukso centras“ įvykdyta vos prasidėjus darbo dienai – apie 10.05 val.

Pasak joje dirbusios 31 metų pardavėjos, užėjusi trijulė – du vyrai ir moteris – paprašė parodyti auksinį žiedą su briliantine akute. Po to – raudonojo aukso grandinėlę. Apžiūrėję papuošalus „pirkėjai“ netikėtai įsidėjo juos į vieną rankinę ir išėjo iš parduotuvės.

Nei pardavėjai, nei prekybos centrą saugantiems apsaugos darbuotojams nepavyko jų sulaikyti. Tikimasi, kad surasti ilgapirščius padės filmuota medžiaga – parduotuvės patalpose buvo filmuojama.

Patirtus nuostolius „Aukso centrui“ gali tekti kompensuoti draudimui – maždaug 29 tūkst. litų įvertinti juvelyriniai dirbiniai drausti.

Savaitgalį aukso dirbiniai domino ir Varėnos ilgapirščius. Šeštadienį 12 val. Varėnoje, Dzūkų gatvėje, D.T. (g. 1968 m.) pastebėjo, kad iš jo buto pirmame aukšte, atkėlus lango rėmą, pavogtos penkios senovinės auksinės monetos, stambus auksinis žiedas su žydra akute ir 100 tūkst. litų. Bendras nuostolis, kurį teigė patyręs apvogto buvo šeimininkas, siekia 110 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius