Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune kaimynai konfliktą sprendė šūviais (atnaujinta)

Antradienį vakare Kaune aidėjo šūviai. Negalutiniais duomenimis, į 57-erių šios gatvės gyventoją šovė greta gyvenantis kaimynas.
Pistoletas
Pistoletas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pranešimą apie nelaimę greitosios pagalbos medikai ir policijos pareigūnai gavo 20.40 val. Skambinęs žmogus sakė, jog Romuvos gatvėje įvyko susišaudymas.

Atvykę į nurodytą vietą medikai rado peršautą 57-erių vietos gyventoją. Pirminiais duomeninis, į jį keletą šūvių iš kol kas nenustatyto šautuvo paleido toje pačioje gatvėje gyvenantis vyras. Kaimynai pasakojo, jog antradienio vakarą vyrai susipyko. Įsiplieskus ginčui, nuaidėjo šūviai.

Greitosios medicinos pagalbos automobiliu nukentėjęs kaunietis nugabentas į Kauno medicinos universiteto klinikas. Medikų teigimu, jis sužeistas krūtinės srityje. Matosi, kad buvo paleistas ne vienas šūvis. Tačiau į Klinikas nukentėjęs pristatytas sąmoningas. Pirminiais duomenimis, jo būklė stabili. Daugiau žmonių incidento metu nenukentėjo.

Nelaimės aplinkybes aiškinasi Kauno policijos pareigūnai, pradėję ikiteisminį tyrimą. 

Papildyta 9.25 val.: Trečiadienį ryte paaiškėjo, kad nelaimė įvyko ne Romuvos, bet greta esančioje Gintaro gatvėje. Policijos departamentas praneša, kad konflikto metu 64 metų vyras iš nenustatyto ginklo peršovė 57 metų kaunietį. Įvykio metu įtariamasis buvo neblaivus (0.63 prom. alkoholio). Antradienį vakare jis uždarytas į areštinę. Nelaimės vakarą ginklas nebuvo rastas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius