Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergės rajone nužudytas žmogus, įtariamasis ieškomas (nuotraukos, video, papildyta 16.40 val.)

Ukmergės rajone trečiadienio vakarą rastas nužudytas žmogus. Policija teigia, kad įtariamasis nustatytas ir ieškomas.
Ukmergės r. nužudytas žmogus
Ukmergės r. nužudytas žmogus / vilkmerge.lt nuotr.
Temos: 2 Nužudymas Ukmergė

Kaip pranešą Policijos departamentas, trečiadienį apie 22.50 val. Ukmergės rajone, Medinių kaime, namuose, rastas J.D. (gim. 1921 m.) kūnas su daugybinėmis durtinėmis žaizdomis.

Įtariamasis R.M. (gim. 1975 m.) ieškomas.

Dėl nužudymo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Papildyta 12.03 val.: Ukmergės naujienų portalas vilkmerge.lt informuoja, kad apie 22.53 val. į policiją paskambinusi I.K. (gim. 1977 m.) pranešė, jog Ukmergės rajone, Žemaitkiemio sen., Medinų kaime jos sugyventinis R.M. (gim. 1975 m.) su peiliu laužiasi į jos prižiūrimo senuko J.D. (gim 1921 m.) namus.

Pareigūnai operatyviai išvyko į nurodytą kaimą, tačiau užėję į namus, J.D. rado jau negyvą, su durtinėmis žaizdomis.

I.K. buvo pristatyta į policijos komisariatą ir apklausta. Policija ieško įtariamojo R.M. Apie nelaimę pranešta nužudytojo artimiesiems.

Papildyta 16.40 val.: Vilkmerge.lt praneša, kad policijos tyrėjams ir prokurorui, dirbusiems įvykio vietoje, įtarimų kelia moters pasakojimas.

„Jos statusas per kelias valandas gali pasikeisti“ - sakė įvykio vietoje dirbantis prokuroras, Gintas Vaičiūnas, ir daugiau nieko nekomentavo.

Inga K. apklausiama kaip nusikaltimo liūdytoja. Moteris senuką prižiūrėjo ir pas jį gyveno jau 7-8 metus. Pasak kaimynų, daugiau nei prieš metus Inga K. iš Ukmergės atsivežė draugą, 34 m. Robertą Miliuką. Jį nužudytasis Julijonas D. taip pat priglaudė savo namuose.

Prieš metus, dėl kol kas nežinomų priežasčių, senolis vyriškiui liepė kraustytis iš namo. R. Miliukas iki trečiadienio vakaro gyveno šalia esančioje daržinėje. Senolis ypač žiauriai nužudytas keliais dūriais į įvairias kūno vietas.

Medinos kaimo gyventojai neslepia, jie turi įtarimų, kad tarp nužudytojo ir jos globėjos buvo intymių santykių. Julijonas D. turi du suaugusius vaikus. Sūnus jį buvo pasiėmęs gyventi pas save į Alytaus rajoną, tačiau senolis grįžo į savo namus.

Inga K. pagimdė 4 vaikus: 12 ir 10 metų dukros ir 7 m. sūnus gyvena Ukmergės globos namuose. Moteriai atimtos motinystės teisės. 3 mėnesių berniukas šiuo metu auga Vilniaus kūdikių globos namuose. Inga K. tik pagimdžiusi jį, auginti atsisakė,o netrukus turėtų įvykti teismo posėdis, kurio metu būtų sprendžiamas motinystės teisių klausimas ir dėl paskutinio vaikelio.

Abu sugyventiniai yra baigę Ukmergės specialiąją internatinę mokyklą. Pareigūnai dar ieško Roberto Miliuko. Ką nors žinančius apie jo buvimo vietą, prašome pranešti į policiją tel. 02 arba mobiliuoju telefonu 112.

VIDEO: Vilkmerge.lt: Subadė bejėgį senuką

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius