Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policija prašo visuomenės pagalbos ieškant nužudymu įtariamo vyriškio

Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriuje atliekamas ikiteisminis tyrimas baudžiamojoje byloje dėl E. T. nužudymo Pipirų gatvėje esančiame bute. Šio nusikaltimo padarymu įtariamas Sigitas Volskis (gim. 1971 m.) slapstosi nuo policijos pareigūnų.
Sigitas Volskis
Sigitas Volskis / Vilniaus policijos nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus policija, pirmadienį 13.30 val. įtariamasis buvo kviečiamas atvykti į Vilniaus m. 2 apylinkės teismo posėdį, tačiau, nors ir buvo įteiktas šaukimas, jis neatvyko.

S.Volskis kaltinamas padaręs nusikalstamą veiką, numatytą Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 135 str. (Sunkus sveikatos sutrikdymas), 1 d. (Tas, kas sužalojo ar susargdino žmogų, jeigu dėl to nukentėjęs asmuo neteko regos, klausos, kalbos, vaisingumo, nėštumo ar kitaip buvo sunkiai suluošintas, susirgo sunkia nepagydoma ar ilgai trunkančia liga, realiai gresiančia gyvybei ar stipriai sutrikdančia žmogaus psichiką, arba prarado didelę dalį profesinio ar bendro darbingumo, arba buvo nepataisomai subjaurotas nukentėjusio asmens kūnas, baudžiamas laisvės atėmimu iki dešimties metų).

Šių metų gegužės 6 d. Algirdo g., Vilniuje, S.Volskis kartu su A.S. metaliniais strypais sužalojo V. R.

Vilniaus m. apylinkės prokuratūros skyriaus prokurorė šių metų gegužės mėnesį kreipėsi į Vilniaus m. 3 apylinkės teismo teisėją dėl kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo įtariamajam S.Volskiui, kur nurodė, kad įtariamasis, būdamas laisvėje, gali daryti naujus nusikaltimus, tačiau prašymas nebuvo patenkintas motyvuojant, kad nėra pagrindo manyti, kad jis darys naujus nusikaltimus.

S.Volskis keturis kartus teistas, nuolatos vartoja narkotines medžiagas. S.Volskis būdamas laisvėje įvykdė labai sunkų nusikaltimą – nužudė žmogų.

Asmenis, turinčius informacijos apie ieškomą asmenį ar žinančius įtariamojo buvimo vietą, policija prašo pranešti  tel. Vilniuje (8 5) 271 6021 arba 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius