Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agresyviems chuliganams –ašarinių dujų porcija ir antrankiai

Rociškių užkardos pasieniečiams teko fizine jėga ir specialiosiomis priemonės tramdyti du agresyvius lengvojo automobilio keleivius.
Valstybės sienos apsaugos tarnyba
Valstybės sienos apsaugos tarnyba / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad sekmadienį vakare VSAT Pagėgių rinktinės Rociškių užkardos pareigūnai ties Šakių rajono Sudargo kaimu patikrinti sustabdė lengvąjį automobilį Citroen Xantia.

Vairuotojos ir transporto priemonės dokumentai buvo tvarkingi, tačiau patikros metu nepasitenkinimą ėmė reikšti du mašinos keleiviai.

Du akivaizdžiai neblaivūs Šakių rajono gyventojai, 30 ir 32 metų, savo pareigas atliekančius VSAT pareigūnus ėmė plūsti necenzūriniais žodžiais, grasino susidoroti ir nevykdė teisėtų pasieniečių reikalavimų.

Sulaikomi šakiečiai aktyviai pasipriešino, todėl VSAT pareigūnams teko panaudoti fizinę jėgą ir abu chuliganus tramdyti ašarinėmis dujomis bei antrankiais.

Privalomų dokumentų pasienio ruože neturėjusiam 32 metų Šakių rajono gyventojui nustatytas 2,55 promilės, jo bendrakeleiviui – 1,87 promilės girtumas.

Abiem sulaikytiesiems pradėta administracinė teisena dėl pasipriešinimo VSAT pareigūnams. Surinktą jos medžiagą pasieniečiai perduos Šakių rajono apylinkės teismui, o jis priims sprendimą, kaip bausti abu chuliganus.

32 metų Citroen keleiviui taip pat teks atsakyti administracine tvarka už tai, kad būdamas pasienio ruože neturėjo privalomojo asmens dokumento.

Abu sulaikytieji apklausti ir paleisti. Jiems įteikti šaukimai atvykti į Rociškių užkardą, o jos pasieniečiai atliks formalumus dėl pradėtos administracinės teisenos pasipriešinus VSAT pareigūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius