Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Agresyvus vilnietis sumušė žmoną, pagrobė iš namų pusnuogį kūdikį ir užsibarikadavo garaže

Antradienį vėlai vakare, prieš pat pusiaunaktį, sostinės Patrulių rinktinės pareigūnai tramdė girtą, agresyvų vyrą, su septynių mėnesių sūneliu išėjusį iš namų Vilniuje, S.Neries gatvėje ir užsidariusį Ukmergės gatvėje esančiame garaže.
Kūdikis
Asociatyvinė iliustracija: kūdikis / Photos.com nuotr.

Kovo 4 d. 23 val. 46 min. policijos patrulių ekipažas gavo Operatyvaus valdymo skyriaus nurodymą vykti į Ukmergės g. esantį garažų masyvą, nes, tikėtina, viename garažų su savo kūdikiu yra užsidaręs neblaivus T.T. (gimęs 1982 m.). Iš namų jis išėjo sumušęs žmoną.

Prie garažų atvykusius pareigūnus pasitikusi ši moteris labai emocingai prašė pagalbos: pasak jos, vaikelis yra aprengtas vien tik pižamėle, tėvas agresyvus ir gali sužaloti vaiką. Motina tiesiog maldavo gelbėti kūdikį.

Prie garažų atvykusius pareigūnus pasitikusi moteris labai emocingai prašė pagalbos: pasak jos, vaikelis yra aprengtas vien tik pižamėle, tėvas agresyvus ir gali sužaloti vaiką.

Pro garažo pakeliamų durų langelį buvo matyti vaikiškas vežimėlis, žmonių viduje nesimatė. Patruliams nusprendus pragręžti garažo durų spyną, netoliese buvęs automobilių remonto dirbtuvių darbuotojas paskolino grąžtą. Pradėjus darbą, duris atidarė garažo šeimininkas su sūneliu ant rankų. Paprašytas vaiką atiduoti motinai, T.T. pradėjo bjauriausiais žodžiais įžeidinėti pareigūnus, spaudė sūnų prie krūtinės ir tvirtino jokiu būdu jo neatiduosiąs. Su didžiausiu atsargumu, bet ryžtingai pasielgę pareigūnai jėga paėmė vaikutį ir perdavė motinai.

Tuomet T.T. pradėjo elgtis dar agresyviau, priešinosi sulaikymui, ėmė spardytis, mojuoti rankomis. Panaudojus elektros impulsinį prietaisą, siautėtojas buvo sutramdytas ir surakintas antrankiais, pasakojama Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų trečiadienį paviešintame pranešime.

Vežamas į policijos komisariatą T.T. nenustojo plūstis ir, kaip jau tampa įprasta, žadėjo visus pareigūnus atleisti iš darbo. Po apklausos, T. T. uždarytas į areštinę. Vaikas su mama buvo nuvežti į ligoninę, kur medikai konstatavo, kad kūdikis sveikas ir gali vykti namo. Įvykį toliau tiria miesto šeštasis policijos komisariatas – pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 140 str. 2 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius