-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aktorius Arūnas Storpirštis padarė smulkią avariją ir pabėgo iš įvykio vietos

Garsiam menininkui gresia tūkstantinė bauda ir vairuotojo pažymėjimo atėmimas.
„Per žinias bus agurkai ir Storpirštis!“ – teisme šmaikštavo aktorius, manantis, kad jo padarytas KET pažeidimas net nevertas visuomenės dėmesio.
„Per žinias bus agurkai ir Storpirštis!“ – teisme šmaikštavo aktorius, manantis, kad jo padarytas KET pažeidimas net nevertas visuomenės dėmesio. / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Žinomas Jaunimo teatro aktorius Arūnas Storpirštis (gim. 1950 m.) trečiadienio rytą praleido Vilniaus miesto 2-ajame apylinkės teisme.

Teatralą užgriuvo nemalonumai dėl smulkios avarijos.

Gegužės 7 dieną apie 22.20 val. A.Storpirščio vairuojamas automobilis „Audi 80“ viename sostinės daugiabučių kiemų kliudė „Audi 100“. Bylos duomenimis, ir aktorius, ir jo žmona buvo išlipę iš transporto priemonės, matė apgadinimus. Tačiau abu sėdo atgal ir nuvažiavo. A.Storpirštis neturėjo laiko, nes atsivežti žmonos buvo pabėgęs spektaklio metu. Dar iki avarijos jis buvo sulaukęs spektaklio režisieriaus skambučio su klausimu, kur dingo.

Maža to, tądien aktoriaus brolis, taip pat aktorius Gediminas Storpirštis šventė 50-metį. G.Storpirštis irgi vaidino spektaklyje. Broliui Arūnui buvo svarbu turėti galimybę po spektaklio kartu su žmona pasveikinti jubiliatą.

Bylą išnagrinėjusiai teisėjai A.Storpirštis sakė besigailintis dėl įvykio, žadėjo atlyginti nuostolius nukentėjusiajam: „Savo kaltės aš neneigiu. Aš, kaip senas vairuotojas, apgailestauju dėl šio įvykio.“

Už pasitraukimą iš eismo įvykio vietos A.Storpirščiui gresia nuo 3 iki 4 tūkst. litų bauda su teisės vairuoti atėmimu nuo 3 iki 5 metų.

Bylą išnagrinėjusi teisėja Jolanta Čepukėnienė nutarimą dėl nuobaudos skyrimo žada skelbti ketvirtadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius