Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytaus pataisos namų nuteistiesiems tris kartus bandyta perduoti draudžiamus turėti daiktus

Per savaitgalį Alytaus pataisos namuose įvyko trys draudžiamų nuteistiesiems turėti daiktų permetimai į pataisos namų teritoriją.
Kalėjimas
Kalėjimas / AFP/Scanpix nuotr.

Birželio 17 d. Apsaugos ir priežiūros skyriaus pareigūnas operatyviai perdavė informaciją, jog nuo greta esančio pastato įvykdytas šūvis į Alytaus pataisos namų 6-ą lokalinį sektorių. Įkritusį paketą skubiai paėmė nuteistasis ir nedelsiant spruko į 14-o, 15-o būrių gyvenamąsias patalpas. Pareigūnų dėka paketas netrukus buvo aptiktas 15-o būrio drabužių džiovykloje. Pakete rasti 4 mobiliojo ryšio telefonai ir 1 SIM kortelė.

Birželio 19 d. apie 8.25 val. tikrinant kontrolinį pėdsakų ruožą ant tako pareigūnai rado ir paėmė lauko teniso kamuoliuką. Kamuoliuko, kuris buvo apvyniotas lipnia juosta, viduje rasti du ryšulėliai su kieta medžiaga, kaip įtariama narkotine, sveriančia apie 62 gramus.

Birželio 20 d. apie 7.50 val. pareigūnams patikrinus gamybinės zonos baldų cecho stogą, rasti 2 paketai, kuriuose buvo 3 mobiliojo ryšio telefonai ir 3 išardyti krovikliai.

Dėl visų šių įvykių Alytaus pataisos namuose pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Kalėjimų departamento 2011 m. birželio 20 d. duomenimis, Alytaus pataisos namuose laisvės atėmimo bausmę atliko 1373 nuteistieji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius