Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytiškio pasiteisinimai policijos pareigūnams: puoselėju lietuvišką paveldą

Ankstų gegužės 13-osios rytą policija gavo informacijos apie Alytuje, nuosavame name, nelegaliai laikomus stiprius alkoholinius gėrimus. Skubiai surengtas policijos patikrinimas davė rezultatų daugiau nei buvo galima tikėtis: „taurusis“ gėrimas laikytas įvairiose talpose.
Alytiškio namuose rasta 10 litrų nelegaliai laikomo alkoholio – naminės
Alytiškio namuose rasta 10 litrų nelegaliai laikomo alkoholio – naminės / Policijos nuotr.

Be šių radinių, pareigūnai aptiko ir nelegaliai laikomo dyzelino ir cigarečių, pažymėtų Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Dar labiau pareigūnams į akis krito į garažą automobiliu atskubėjęs „turistas“ iš kaimyninės Baltarusijos.

Gegužės 13 dieną 54-erių metų alytiškiui prasidėjo policijos pareigūnų vizitu. Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams patikrinus vyriškio namą ir garažą, rasta 10 litrų nelegaliai laikomo alkoholio – naminės, 60 litrų dyzelinių degalų be įsigijimo dokumentų ir 1 068 pakeliai cigarečių, paženklintų Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Bendra vertė − 8 873,85 lito. Vyriškio pasiteisinimas – lengvai nuspėjamas, pareigūnams daug kartų girdėtas: „...sunkiai dirbu, atlyginimas mažas, noriu prisidurti pragyvenimui, degalus naudoju savo reikmėms...“

Teisėsaugininkams alytiškis prisipažino, kad jis tikras lietuviško „paveldo“ puoselėtojas, todėl namie laiko naminę degtinę.

Pareigūnams tą rytą įkliuvo ir kaimyninės šalies pilietis, į minėto alytiškio garažą atvykęs „Audi“ markės automobiliu. Minėto automobilio kėbule esančiose slėptuvėse, panaudojus specialią muitinės pareigūnų įrangą, rasta 2 543 litų vertės  306 pakeliai cigarečių „Queen“, pažymėtų Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Garažo savininkas teigė, kad nežinojo, ką gabena baltarusis. Neva jis tik leido kitataučiui pasinaudoti jo garažu atvykus į Lietuvą.

Alytaus policijai abu asmenys iki šiol nebuvo žinomi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius