Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytuje banko kiemsargė prieš užpuoliką stojo su šluota

Šįryt SEB banko kiemą tvarkanti pusamžė alytiškė prieš įžūlų užpuoliką stojo su rankose buvusiu darbo įrankiu – šluota.
A.Ciukšienė dėl ją užpuolusio vyriškio kreipėsi į policijos pareigūnus.
A.Ciukšienė dėl ją užpuolusio vyriškio kreipėsi į policijos pareigūnus. / Kęstučio Ražanausko/Dzukijainfo.lt nuotr.

Vilniaus gatvėje šalia banko pastato besivalančią Arnoldą Ciukšienę pirmadienį apie 7.40 val. užpuolė veidą šaliku ir tamsiais akiniais užsimaskavęs vyriškis. Jis paėmė akmenį ir norėjo smogti moteriai, tačiau akmuo nuskriejo į gretimo namo langą.

Kęstučio Ražanausko/Dzukijainfo.lt nuotr./Moters užpuolikas akmeniu išdaužė Vilniaus gatvėje esančio pastato langą.
Kęstučio Ražanausko/Dzukijainfo.lt nuotr./Moters užpuolikas akmeniu išdaužė Vilniaus gatvėje Alytuje esančio pastato langą.

„Vyrui pasakiau, kad nespardytų šiukšliadėžės,  nes jis taip daro kone kasdien“, – pasakojo apie incidento pradžią susijaudinusi moteris.  Vyriškis į pastabą iš karto atsakė grasinimu, esą kiemsargė gaus į dantis.

A.Ciukšienė chuligano nepabūgo ir  atrėžė, kad ginsis šluota. Tada šaliku ir tamsiais akiniais užsimaskavęs vyras griebė akmenį ir nusitaikė į moterį.  Ji suspėjo pasilenkti, o akmuo nušvilpė link gretimo pastato, kuriame prekiauja padėvėtais rūbais ir išmušė langą. Jame liko žiojėti skylė.

„Žinokit baisu, nes jau dvi savaitės, kaip jis anksti ryte eidamas pro mane kabinėjasi. Šiandien bėgdamas nuo manęs dar išmėtė kava prekiaujančios įmonės kėdes. Ir rėkė, kad su manimi susidoros“, – guodėsi kiemsargė.

A.Ciukšienė po konflikto nedelsdama nuskubėjo į policijos komisariatą. Pareigūnai pasiūlė rašyti pareiškimą. Alytiškė iš išgąsčio braukdama ašaras aprašė šio ryto dramą ir prašė pareigūnų pagalbos.

Po tokio išpuolio moteris teigė prašysianti sūnaus, kad nupirktų dujų balionėlį. Neatmetama tikimybė, kad užpuoliką užfiksavo banko kameros, kas pareigūnams palengvintų jo suradimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius