-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 01 /18:01

Ant „Grill terrace“ darbuotojos kavinėje prie Vilniaus Valdovų rūmų užkrito medis

Trečiadienio pavakarę – incidentas sostinės centre, yra nukentėjusiųjų. Ant lauko kavinės užkritus medžiui, sužalota „Grill terrace“ darbuotoja, o užeigos šeimininkai ir draudikai skaičiuoja tūkstantinius nuostolius.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pranešimas apie neįprastą nelaimę Vilniuje gautas trečiadienį po 17 val.

Pagal pirminę informaciją, sužeista „Grill terrace“ lauko kavinės darbuotoja, ant kurios užkrito lūžęs sutręšęs medis.

Į įvykio vietą sostinės senamiestyje, Katedros aikštės prieigose, išsiųsti greitosios, policijos, ugniagesių gelbėtojų ekipažai.

Trečiadienio pavakarę dėl šio įvykio skubiai išplatintas šią lauko kavinę valdančios bendrovės „Amber Food“ rinkodaros vadovės Linos Nikonovaitės komentaras: „Kol kas nežinome tikslių šios nelaimės priežasčių ir padarinių – viskas įvyko ką tik, tad situaciją aiškinamės.

Skaudžiausia, kad per incidentą nukentėjo mūsų darbuotoja – šiuo metu medikai ją apžiūri ir suteikia pirmąją medicininę pagalbą, kitų aukų pavyko išvengti. Žinoma, pasirūpinsime savo sužeista darbuotoja, jai suteikdami visokeriopą pagalbą.

Nukritus medžiui, darbuotojai iškvietė policiją ir medikus, iš terasos evakavo klientus, kad dar skaudesnių nelaimių būtų išvengta.

Pirminėmis žiniomis, krintantis medis kliudė terasos stoginę, nuvertė iškabas, sulaužė skėčius – šiuo metu įvykio vietoje mūsų draudimo bendrovė skaičiuoja nuostolius, tad tikslios žalos pasakyti dar negaliu.

Pagal reikalavimus, iš savivaldybės gaunant leidimą lauko terasoms, restoranas turi tvarkyti ir prižiūrėti prekybos vietą ir teritoriją aplink ją: surinkti šiukšles, reguliariai išvalyti lauko šiukšliadėžes, atlikti kitus aplinkos švarinimo darbus, tačiau už parko teritoriją ir jos priežiūrą atsakingas Vilniaus savivaldybės Želdinių skyrius. 

Porą kartų per metus savo darbuotojams rengiame mokymus, kaip elgtis kritinėse situacijose, kad įvykus nelaimei, kuo skubiau būtų suorganizuota visa įmanoma pagalba. Nukritus medžiui, darbuotojai iškvietė policiją ir medikus, iš terasos evakavo klientus, kad dar skaudesnių nelaimių būtų išvengta.“

Bus papildyta

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius