Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant kojų vos pastovintis klaipėdietis automobiliu išdarinėjo kaskadinius triukus ir policininkams gyrėsi išgėręs daugiau nei jie galėtų per visą gyvenimą

Šokiruojantį vaizdą Herkaus Manto gatvėje ketvirtadienio vakarą stebėjo šiaurinėje miesto dalyje vaikštinėję klaipėdiečiai. Girtas kaip pėdas vairuotojas automobiliu gatvėje tiesiog vartaliojosi.
Avarija Klaipėdoje
Avarija Klaipėdoje / A. Venskaus nuotr.

Iš universiteto miestelio išsukęs automobilis „Mazda – 323” nurūko jūros link. Didžiuliu greičiu lėkusi mašina toli nenuskuodė. Už kelių dešimčių metrų trenkėsi į šaligatvio bortelį ir vertėsi.

Iš mašinos išsikabarojo girtutėlis 43-ejų vairuotojas. Krauju pasruvusiam vyrui prašalaičiai iškvietė greitąją medicinos pagalbą. Tačiau rimtų traumų išvengęs „kaskadininkas“ netrukus su medikais atsisveikino.

O štai su policijos pareigūnais jam teko pabendrauti gerokai ilgiau. Pareigūnams jis pasakojo skuodęs 180 kilometrų per valandą greičiu tol, kol sprogo padanga. Išmaukęs, esą, jis daugiau nei gali išgerti bet kuris policininkas per visą savo gyvenimą. Į alkoholio matuoklį taurelės mėgėjas pripūtė 2,31 promilių alkoholio.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius