-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant Lietuvą ir Rusiją jungiančio tilto neva degė senas sunkvežimis

Ant Karalienės Luizos tilto, jungiančio Lietuvą su Rusijos Kaliningrado sritimi, užsiliepsnojo sunkvežimis. Žmonės incidento metu nenukentėjo. Tiesą sakant, vyko pratybos.
Pratybų akimirka
Pratybų akimirka / VSAT nuotr.

Pasienyje su Rusija vyko pratybos, kuriose dalyvavo VSAT Pagėgių rinktinės pasieniečiai ir Tauragės apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos  pareigūnai.

Pagal pratybų legendą Panemunės kontrolės punkte po pasienio ir muitinės tikrinimų sunkvežimis GAZ-53 penktadienį išvyko į Rusiją Karalienės Luizos tiltu per Nemuną.

Neprivažiavęs tilto vidurio staiga automobilis užsiliepsnojo. VSAT Pagėgių rinktinės pareigūnai apie gaisrą skubiai perdavė informaciją telefonu 112. Pasieniečiai apie gaisrą informavo ir Rusijos pasienio bei muitinės tarnybas. Panemunės kontrolės punkte buvo laikinai sustabdytas eismas.

Po keliolikos minučių atskubėjo pirmas ugniagesių ekipažas iš Pagėgių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ir ėmėsi gesinti automobilį. Į gaisro vietą netrukus atvyko papildomos gaisrininkų pajėgos iš Pagėgių savivaldybės Stoniškių bei Vikyškių gyvenviečių.

GAZ-53 pavyko užgesinti, žmonės nenukentėjo, pirmadienį praneša VSAT.

Šiose pratybose siekta patikrinti, kaip Panemunės pasienio kontrolės punkte dirbantys pasieniečiai elgiasi ekstremaliomis situacijomis bei bendradarbiauja su priešgaisrine gelbėjimo tarnyba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius