Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 28 /11:59

Antanavo kaime vėlų vakarą iš namų išvarytas pusnuogis aštuonmetis surastas, išvežtas į ligoninę

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Marijampolės apskrityje gausios pareigūnų pajėgos ieško dingusio 8 metų berniuko. Anot pareigūnų, vėlų vakarą iš namų išvarytas vaikas, pasak mamos, vilkėjo tik marškinėlius ir apatines kelnaites. Ryte policininkai vaiką surado – nuo šalčio jis slėpėsi po kartono lapais. Berniukas dėl kūno atšalimo išvežtas į ligoninę.
Vieta kur naktį praleido iš namų išvarytas berniukas
Vieta kur naktį praleido iš namų išvarytas berniukas / Mariaus Turausko nuotr.

Kaip informavo Policijos departamentas, 23.35 val. Marijampolės apskr. VPK gautas moters pranešimas, kad apie 21 val. Kazlų Rūdos savivaldybės Antanavo kaime jos sugyventinis iš namų išvarė 8 metų sūnų.

Į paiešką nedelsiant įsitraukė 3 Marijampolės apskr. policijos ekipažai, kinologas, pasitelkti kaimo gyventojai, tačiau berniukas nerastas.

Naktį pakelti Marijampolės apskr. VPK pareigūnai, dėl dingusio berniuko per PAGD sistemą išsiųstas pranešimas Marijampolės apskr. gyventojams.

Iki 5.30 val. patikrintos visos kaimo sodybos, aplinkiniai kaimai, pasitelkus Marijampolės PAGD pareigūnus, apžiūrėtas prūdas, tačiau berniukas nerastas.

Apie 9.05 val. ieškotas aštuonmetis rastas gyvas, tik sušalęs, pranešė Policijos departamentas. Berniukas slėpėsi netoli namų esančiame ūkiniame pastate, palėpėje. Jis buvo apsiklojęs kartono lapais.

Medikai, apžiūrėję rastą vaiką, konstatavo kūno atšalimą, todėl išvežė berniuką į ligoninę.

VIDEO: Ką matė iš namų išvarytas ir užuovėjos ieškantis berniukas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius