-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Antradienį eismo dalyviai neišlaikė sniego egzamino keliuose: itin daug avarijų ir sužeistųjų

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, vakar, lapkričio 29 d., mūsų šalies keliuose įvyko 22 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo 24 žmonės. Vieno eismo įvykio metu žuvo žmogus,  59 m. keleivė. Tarp sužeistųjų – 5 nepilnamečiai, visi jie pėstieji. Per parą policija užregistravo 65 techninius eismo įvykius.
Įvykio vietoje
Tragiško įvykio vietoje / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Lapkričio 29 d. eismo įvykiai, dėl kurių pradėti ikiteisminiai tyrimai:

Lapkričio 28 d., (pirmadienį), 4 val. 53 min. Vilniuje, Salininkų ir Salininkų Sodų 4-osios g. sankryžoje, automobilis „VW Golf“, vairuojamas 53 m. vyro, partrenkė ir sužalojo į važiuojamąją kelio dalį išėjusią 87 m. pėsčiąją, kuri dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į ligoninę, kur lapkričio 29 d. 21 val. 25 min. mirė.

Lapkričio 29 d., ryte, 6 val. 36 min. Širvintų r., kelyje Maišiagala–Širvintos g. 12-ame km, ties Jauniūnų k., automobilis „Subaru Legacy“, vairuojamas 60 m. vyro, pirminiais duomenimis, įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu automobiliu „Volvo V70“, vairuojamu 55 m. vyro. Eismo įvykio metu žuvo 59 m. automobilio „Subaru“ keleivė.

7.49 val., Pagėgių sav., kelyje Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda, Stoniškių kaimo ribose, 58 m. moteris vairuodama automobilį „Opel Zafira“, slidžiame kelyje nepasirinko saugaus važiavimo greičio, pradėjus automobiliui slysti, nesuvaldė jo ir nuvažiavo nuo kelio į pakelės griovį, kur automobilis apvirto. Kartu automobilyje važiavusi 39 m. keleivė dėl sužalojimų buvo pristatyta į ligoninę.

10.22 val. Vilniuje, Ukmergės g., 19-metis jaunuolis, vairuodamas automobilį „Audi 80“, sukdamas į kairę ne sankryžoje, nedavė kelio priešinga kryptimi tiesiai važiavusiam taksi automobiliui „Toyota Avensis“, kurį vairavo 49 m. vyras, ir su juo susidūrė. Įvykio metu buvo sužeistas 31 m. automobilio „Toyota“ keleivis, kuris buvo paguldytas į ligoninę.

20.50 val. Ukmergės m. Vilniaus g. 42 m. vyras, vairuojamas automobilį „Mercedes-Benz“, pėsčiųjų perėjoje partrenkė 62 m. vyrą, kuris dėl patirtų sužalojimų buvo pristatytas į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnyba prašo visų eismo dalyvių atkreipti dėmesį į sudėtingas eismo sąlygas, vietomis itin slidžią kelio dangą. Prašome pasirinkti saugų važiavimo greitį, laikytis ypatingų atsargumo priemonių artėjant prie pėsčiųjų perėjų ir kitų vietų, kur į kelią gali įžengti pėstieji. Linkime saugaus dalyvavimo eisme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius