Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrąją Kalėdų dieną iš namų Alytyje išėjo ir be žinios dingo 15-metė

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai nuo antrosios Kalėdų dienos ieškojo V.L. Trečiadienį vėlai vakare bėglė buvo pričiupta.
Ieškota nepilnametė
Ieškota nepilnametė / Asmeninio archyvo nuotr.

Atnaujinta ketvirtadienį: Alytaus policija ketvirtadienį pranešė, kad paauglė rasta, ji sveika.

Pradžia. Gruodžio 28 dieną, į Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus, prašydama surasti dingusią dukrą, kreipėsi 33-ejų metų moteris. Ji paaiškino, kad be žinios dingo jos penkiolikos metų dukra.

Gruodžio 26-ąją, apie 13 val., motinai pasakiusi, kad eina susitikti su draugėmis, V.L. išėjo iš namų. Apie 22 val. ji parašė motinai trumpąją sms žinutę ir paklausė ar gali pasilikti pas draugę nakčiai. Moteriai nesutikus ir liepus grįžti, ji pažadėjo, kad tikrai griš. Nesulaukus namuose, paauglės motina bandė dar kartą susisiekti telefonu, tačiau telefonas buvo išjungtas.

Gruodžio 27-ąją, merginos, artimieji, ieškojo pas draugus, bet ir ten rasti nepavyko. Mergina prapuolė kaip į vandenį. Visada su artimaisiais puikiai sutarusi, iš namų mergina dingsta pirmą kartą. Artimieji labai jaudinasi ir prašo visų jūsų pagalbos.

Paauglė apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, ilgais tamsiais plaukais. Išeidama iš namų vilkėjo vyšninės spalvos striuke, dėvėjo mėlynos spalvos džinsines kelnes, avėjo juodos spalvos batelius su rožine juostele. 

Gyventojus, ką nors žinančius apie V.L. buvimo vietą ar ją mačiusius, prašome skambinti telefonu (8 315) 55696 arba bendruoju pagalbos telefonu – 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius