Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apdovanoti geriausi Šiaulių policijos sekliai

Spalio 27-ąją minima Kriminalinės policijos diena. Ji Lietuvoje švenčiama nuo 1931 metų. Šią datą minėtina diena paskelbė tuometinis vidaus reikalų ministras Steponas Rusteika. Spalio 27-oji pasirinkta todėl, kad 1918 metų spalio 27 d. nepriklausomybę atkūrusioje Lietuvoje buvo pradėtas kriminalinės policijos organizavimas.
Metų seklio nominacija
Metų seklio nominacija

Kasmet Kriminalinės policijos dienos proga Šiaulių apskrityje rengiami „Metų seklio“ konkursai. 2014-ųjų metų geriausiais sekliais pripažinti Šiaulių miesto policijos ir Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai, sulaikę narkotinių medžiagų platintojus Šiauliuose ir užkardę jų rengiamus ginkluotus juvelyrinių parduotuvių apiplėšimus ne tik Šiaulių, bet ir Telšių apskrities policijos aptarnaujamoje teritorijoje.

Antroji „Metų seklio“ nominacija atiteko Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnams, demaskavusiems nusikalstamą grupę, Šiauliuose vogusią ir realizavusią automobilius.

Trečioji nominacija paskirta Joniškio rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnams, teismui nagrinėti perdavusiems baudžiamąją bylą, kurioje keturiems Joniškio gyventojams pareikšti įtarimai dėl 25 nusikalstamų veikų, daugiausiai – dėl statybos įrankių bei kitų namų apyvokos daiktų vagysčių iš gyvenamųjų bei negyvenamųjų patalpų Joniškio mieste ir jo apylinkėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius