Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsaugininkai Kedžio dukrą ir mamą per miestą vežė 120 km/val. greičiu? (atnaujinta 11.44 val., nuotraukos)

Mergaitę visur lydintys Drąsiaus Kedžio sekėjai pirmadienio rytą pašiurpo, kaip nesaugiai ji buvo vežama į pasimatymą su motina Laimute Stankūnaite. Policijos departamentas kelionės ypatumų nekomentuoja.
Klonio gatvėje pirmadienio rytą. Kieme matyti apsaugininkų visureigis.
Klonio gatvėje pirmadienio rytą. Kieme matosi apsaugininkų visureigis. / Klonio gatvės dienoraščio feisbuke nuotr.

D.Kedžio motina L.Kedienė po rytinio pasivažinėjimo su apsaugininkais minėjo, kad šešiametė iš baimės užsiropštė močiutei ant kelių ir net pravirko. L.Kedienė vairuotojui bandė paaiškinti, jog „taip niekas neveža!“, tačiau valstybinės apsaugos vyrai visą kelią esą tylėjo.

Apsaugininkų visureigį „Mitsubishi Pajero“ nuosavu automobiliu šįryt bandė lydėti ir D.Kedžio sekėjai, kurie pagal išgales taip pat visur ir visada stengiasi saugoti mergaitę.

„Tokio ekstremalaus važiavimo dar neteko patirti per visą gyvenimą. Policijos apsauga skrido Kauno gatvėmis 100–120 km/val., nepaisydama nei taisyklių, nei raudonų šviesoforo signalų.

Tiesiog košmaras. Nesuprantama, kaip turėjo jaustis „saugoma...“ mergaitė su savo močiute, kurios buvo vežamos policijos apsaugos automobilyje… Dėkui apsaugai, kad nuvežė močiutę su mergaite sveikas, dėkui ir už tai, kad neužmušė praeivių gatvėje…“ – pirmadienį rašoma „Facebook“ „Klonio gatvės dienoraštyje.“

Teigiama, jog nepažymėto, švyturėliais neaprūpinto apsaugos automobilio per Kauną nelydėjo jokia policijos mašina, iš tolo atkreipianti kitų eismo dalyvių dėmesį.

15min.lt paklaustas, kaip lydinčiame automobilyje važiavusi kompanija suspėjo paskui skriejantį visureigį, vienas D.Kedžio sekėjų pripažino: „Taip ir važiavome...“

Jis dar minėjo, kad apsaugininkų visureigis ne tik nestojo prie raudonų šviesoforų, bet ir neleistinai nardė tarp kitų automobilių.

D.Kedžio sekėjai nemano, jog apsaugininkams šįryt buvo būtina taip skubėti. Teigiama, jog patys policininkai prie D.Kedžio tėvų namų Klonio gatvėje sakė, jog šįkart užteks išvažiuoti 8.50 val., nes pasimatymas Kauno policijos komisariate neprasidės lygiai 9 val.

Kai D.Kedžio duktą į pasimatymą veždavo jo tėvai, iš kiemo jie išvažiuodavo 8.40–8.45 val.

Pasibaigus mergaitės ir jos biologinės motinos 2 valandų trukmės pasimatymui, po 11 val. D.Kedžio dukrai ir motinai vėl teko sėsti į apsaugininkų visureigį. „Atgal jau normaliau veža, dabar apie 70 km/val. Gal jau velnių gavo?“ – iš lydinčio automobilio raportavo ir svarstė 15min.lt pašnekovas.

Policijos departamento atstovai naujienų portalui žadėjo netrukus pateikti komentarą dėl rytinės apsaugininkų kelionės ypatumų. 

Papildyta 11.44 val. Policijos departamento Viešųjų ryšių skyriuje 15min.lt informavo, kad klausimai, susiję su D.Kedžio dukters apsauga ir vežiojimu, nebus komentuojami.

Klonio gatvės dienoraačio feisbuke nuotr./Klonio gatvėje pirmadienio rytą
Klonio gatvės dienoraščio „Facebook'e“ nuotr./Klonio gatvėje pirmadienio rytą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius