Atsisveikinti su gyvenimu grasinusio vilniečio paskutinis noras – prieš mirtį išgerti alaus

Tikra drama sekmadienį, balandžio 13 d., vyko Vilniuje, K.Ulvydo gatvėje Verkių seniūnijoje statomame daugiabutyje. Pro jo langą iš trečio aukšto grasino iššokti ir nusižudyti vyriškis, kurį pergudravo ir išgelbėjo saugos tarnybos „Ekskomisarų biuras“ darbuotojai ir į įvykio vietą iškviesti policininkai.
Ar kiekvienas prireikus nedvejodamas ištiestų pagalbos ranką?
Asociatyvinė iliustracija: pareigūnai ir apsaugininkai laiku ištiesė nelaimėliui pagalbos ranką. / Photos.com

Viskas prasidėjo apie 10 val. ryto, kai statybas saugojęs darbuotojas pastebėjo prie saugomo objekto esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje stovintį vyriškį, kuris, kaip įtariama, buvo neblaivus. Apsaugos darbuotojas paprašė jį išeiti iš saugomos aptvertos teritorijos, bet vyriškis nepakluso, ginčijosi ir keikėsi, o vėliau greitai pakilo į statomo namo trečią aukštą, atsisėdo ant palangės, iškišo kojas laukan ir grasino, kad nusižudys.

Alaus mėgėjas išgerti taip ir negavo, tačiau buvo išgelbėtas.

„Ekskomisarų biuro“ apsaugininkas apie įvykį pranešė saugos tarnybos budėtojui ir paskambino bendrosios pagalbos telefonu. Kol laukė pagalbos, apsaugos darbuotojas įkalbinėjo vyriškį, kad jis nesižudytų, o šis pasakojo apie savo nelaimingą gyvenimą. Kai į įvykio vietą atvyko apsaugininkų greitojo reagavimo ekipažas, policija ir greitoji medicinos pagalba, vyriškis perspėjo, kad iššoks pro langą, jei kas nors bandys prie jo prisiartinti. Kaip paskutinio noro prieš mirtį, jis paprašė atnešti atsigerti alaus.

Pareigūnai ir apsaugos darbuotojai nusprendė tuo pasinaudoti ir jį pergudrauti. Alaus perdavimo momentu, kai vyriškis ištiesė ranką paimti gėrimą, du policininkai ir „Ekskomisarų biuro“ greitojo reagavimo darbuotojas staigiai stvėrė nusižudyti grasinusį žmogų ir nutempė nuo palangės, pasakojoma viešųjų ryšių kompanijos atstovų pirmadienį paviešintame pranešime.

Išgelbėtas alaus mėgėjas netrukus buvo perduotas medikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius