Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aukų gaisruose praėjusią parą išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 65 gaisrai ir 16 kitų gelbėjimo darbų, kuriuos atliko valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Žmonių aukų gaisruose buvo išvengta.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Statistika

Praėjusią naktį Vilniaus rajono Lavoriškių kaime užsidegė nežinomo savininko šiuo metu nenaudojamas pastatas. Per gaisrą nudegė mūrinio vieno aukšto pastato stogas, pradegė perdengimas, išdegė vidus ir ten buvę daiktai. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Dar vienas gyvenamasis namas trečiadienį vakare užsiliepsnojo Kaune, Minkovskių gatvėje. Gaisro metu nudegė daugiabučio dviejų aukštų pastato stogas, išdegė mansardoje įrengtas butas, vandeniu buvo sulietos kitos gyvenamosios patalpos. Įvykis tiriamas.

Kretingos rajono Anužių kaime pavakary užsidegė šiuo metu nenaudojama ir apleista sodyba. Per gaisrą sudegė ūkinis pastatas ir jame buvęs šienas, apdegė ir medinis namas, išdegė apie 20 arų žolės. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Dar vienas sudėtinis ūkinis pastatas naktį iš trečiadienio į  ketvirtadienį užsiliepsnojo Jonavos rajono Upninkų kaime. Gaisro metu nudegė pastato stogas, apdegė daržinė ir joje sukrautas šienas. Įvykis taip pat tiriamas.

Ugnis trečiadienį nusiaubė ir kelis automobilius. Dėl elektros instaliacijos gedimo ryte Raseiniuose, Vilniaus gatvėje užsidegė UAB ,,Resota” priklausantis lengvasis automobilis Ford Sierra. Išdegė ardomas mašinos variklis.

Kėdainiuose, Šėtos gatvėje pavakary užsiliepsnojo lengvasis automobilis Audi 80. Gaisro metu išdegė variklio skyrius, prietaisų skydelis, nuo karščio sutrūko priekinis stiklas, sudegė priekinės padangos.

Du automobiliai naktį degė Vilniuje. Vileišio gatvėje užsidegė krovininio automobilio Mercedes Benz priekaba. Sudegė priekabos tentas ir šiukšlės, apsilydė kabinos sėdynės. Nuo ugnies buvo išgelbėtas šalia stovėjęs lengvasis automobilis Opel Astra.

Kitas automobilis Range Rover užsidegė Tujų gatvėje. Mašina visiškai išdegė. Čia taip pat nuo ugnies išgelbėtas lengvasis automobilis Nissan Almera. Abiejų gaisrų priežastys nustatinėjamos.

Trečiadienį ugniagesiams teko skubėti ir kitus įvykius, kur prireikė jų pagalbos. Štai Pasvalyje buvo gautas pranešimas, kad Lėvens upėje skęsta žmogus. Tačiau atvykę gelbėtojai nustatė, kad tai ne skęstantis žmogus, oupės srovės atneštas skenduolis. Paskendęs vyriškis buvo ištrauktas, jo asmenybė nustatinėjama.

Vilniuje taip pat buvo gautas pranešimas, kad nuo Baltojo tilto į Neries upę nušoko žmogus. Gelbėtojai su gelbėjimo valtimi apieškojo kelių kilometrų upės atkarpą, tačiau nušokusio piliečio nerado.

Kauno gelbėtojams kitų tarnybų prašymu vakare teko laužtis į butą, kuriame buvo užsidaręs psichikos ligonis. Patekę į butą medikai ligonį išvežė į ligoninę.

Pasvalio gelbėtojai nupjovė garažo durų vyrius ir pateko į vidų, kur 45 metų vyras bandė nusinuodyti automobilio išmetamosiomis dujomis. Surastas nukentėjęs vyriškis taip pat buvo išvežtas į ligoninę.

O štai Klaipėdos ugniagesiai atidarę garažo duris viduje išvydo pasikorusį žmogų.

Vilkaviškio gelbėtojai naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Virbalio – Alvitas kelyje iš susidūrusių lengvųjų automobilių ištraukė du sužalotus piliečius. Dar 4 avarijoje nukentėję piliečiai buvo išvežti iki ugniagesių atvykimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius