Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilio vagis sulaikyti Šalčininkų policijai padėjo KET pažeidimas

Dėl policijos patrulių budrumo ir efektyvių ikiteisminio tyrimo veiksmų, Šalčininkuose operatyviai išaiškinta automobilio vagystė, o surasto automobilio savininkas negailėjo padėkos žodžių policijos pareigūnams.
Šalčininkų policija
Šalčininkų policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, vieną ankstų birželio rytą, apie 4 val., Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato Viešosios tvarkos skyriaus Viešosios tvarkos ir kelių policijos poskyrio patruliai pastebėjo iš miesto išvažiuojančius du automobilius. Pirmąjį automobilį patruliai sustabdė patikrinimui.

Patikrinus dokumentus, automobilio vairuotojas nepateikė automobilio techninės apžiūros pažymėjimo, už šį pažeidimą piliečiui D.V. buvo surašytas administracinės teisės pažeidimo protokolas. Be to, patruliams pasiteiravus, ką Trakų gyventojas tokį ankstyvą rytą veikia Šalčininkuose, vyriškis nieko konkretaus nepaaiškino.

Tą patį rytą, (apie 7 val.) policijos komisariate buvo gautas pranešimas apie automobilio „VW Golf“ vagystę.

Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, sugretinę šiuos du įvykius, padarė prielaidą, kad patikrinimui sustabdytas automobilis, buvo vogto automobilio palydovas. Kadangi pažeidėjui buvo surašytas protokolas, duomenis policijos pareigūnai turėjo, todėl nedelsiant buvo operatyviai išvykta į pažeidėjo gyvenamąją vietą ir jis surastas.

Apklausus pilietį D.V., šis prisipažino įvykdęs vagystę ir nurodė bendrininką bei parodė, kur laikomas vogtas automobilis.

Įtariamieji D.V. (gim.1986 m.) ir J.S. (gim. 1985 m.) buvo sulaikyti, jiems pateikti įtarimai įvykdžius vagystę.

Automobilis savininkui buvo grąžintas, šiuo metu jau baigiami atlikti visi ikiteisminio tyrimo veiksmai ir artimiausiu laiku byla bus perduota prokurorui sprendimo priėmimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius