-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilių aikštelę Fabijoniškėse gyventojas palygino su švedišku stalu vagims

Sostinės S.Nėries gatvėje, tankiai apgyvendinto miegamojo rajono savotiškame užkampyje esanti automobilių stovėjimo aikštelė virsta tikru darbo poligonu ilgapirščiams. 15min skaitytojas Tomas šią vietą palygino su švedišku stalu vagims. Neseniai be visų 4 ratų čia buvo paliktas apynaujis „Volvo C30“ hečbekas, analogiškai nukentėjo ir mėlynojo „VW Passat“ šeimininkas. Kiek anksčiau iš S.Nėries g. 109-ojo namo kiemo dingo „Toyota Prius“. Visas. Kvartalo gyventojai įbauginti dėl savo turto saugumo.
Apvogtas automobilis VW
Apvogtas automobilis VW / Nuotrauka iš Fabijoniškių bendruomenės „Facebook“

Nors daugumai gyventojų šventės jau baigėsi yra tokių, kurie dar „pasidovanoja“ sau vieną kitą dovanėlę, su ironija rašo 15min skaitytojas Tomas.

Vilniuje, Fabijoniškių rajone, ilgapirščiai pasidarbavo ne juokais. Per vieną savaitę nelabai gerbiami piliečiai sugebėjo dar labiau paploninti kelių šeimų ir taip per šventes ištuštintas pinigines. Štai vėsų sausio 6-osios rytą S.Nėries g. 109 namo gyventoja ryte rado nemalonią staigmeną. Jos automobilis buvo paliktas stovėti ant plytų (žiūrėti prisegtą nuotrauką), visi 4 ratai buvo pavogti.

Tokią pat staigmeną rado ir šį trečiadienio (sausio 11 d.) rytą naujutėlės „Volvo“ vairuotoja. Tačiau nemaloniausią „dovanėlę“ gavo „Toyota Prius“ savininkė.

Ji savojo automobilio visai nerado.

Nuotrauka iš Fabijoniškių bendruomenės „Facebook“/Pavogtas automobilis „Toyota“
Nuotrauka iš Fabijoniškių bendruomenės „Facebook“/Pavogtas automobilis „Toyota“

Įdomiausia ir keisčiausia tai, kad viskas įvyko to paties 109-ojo namo pašonėje.

Tenka rinktis, ar statyti automobilius aklosiose zonose ir miegoti su baime, kad būsi apvogtas ar visgi statyti neleistinose vietose ir rizikuoti susilaukti pasekmių už KET pažeidimus.

Kaimynai kalba, jog namas turi vadinamąją akląją vietą, kurioje nėra langų ir gyventojai bejėgiai pastebėti naktį besidarbuojančius ilgapirščius. Vienoje iš „Facebook“ paskyrų Fabijoniškių rajono gyventojai dalinosi nuoskaudomis apie, kaip pasirodo, jau ilgą laiką besidarbuojančius vagis.

Automobilių, automobilių detalių, muzikinės įrangos ar daiktų paliktų automobilių salonuose vagystės jau tapo itin dažnu reiškiniu. Didžiausias Fabijoniškių bendruomenės nusivylimas buvo tas, kad policija į visą situaciją reaguoja labai vangiai ir pasak kelių gyventojų, praėjus vos kelioms dienoms po pareiškimo padavimo dienos, tyrimas esą jau būna nutrauktas.

Situacija išties nemaloni. Tenka rinktis, ar statyti automobilius aklosiose zonose ir miegoti su baime, kad būsi apvogtas ar visgi statyti neleistinose vietose ir rizikuoti susilaukti pasekmių už KET pažeidimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius