-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Automobilių narstytojai nusitaikė į akumuliatorius

Panevėžio pareigūnams įkliuvo trys panevėžiečiai, narstę tris automobilius. Įtariamuosius domino tik automobilių akumuliatoriai. Padaryta 1 100 litų žala.
Antrankiai
Antrankiai / Vilniaus policijos nuotr.

Kovo 23 d. ankstų rytą trys panevėžiečiai, gyvenantys Staniūnų gatvėje, rado apvogtus savo automobilius – „Fiat Bravo“, „Peugeot 306“ ir „Audi 80“. Tarsi kolekcionieriai įtariamieji iš automobilių vogė akumuliatorius, susigundė ir viename automobilyje buvusiomis garso kolonėlėmis. Automobilių savininkams padaryti 350, 400 ir 350 litų nuostoliai, teigiama pranešime spaudai.

Dėl vagysčių Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Panevėžio apskr. VPK) Panevėžio miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tris įtariamuosius panevėžiečius – A. T., gimusį 1977 m., Ž. L., gimusį 1991 m., ir T. L., gimusį 1989 m., sulaikė Panevėžio apskr. VPK Panevėžio miesto policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai.

Įtariamieji gerai žinomi policijos pareigūnams – Ž. L. ir T. L. anksčiau teisti už vagystes, plėšimą, kitus nusikaltimus, A. T. neteistas, bet į policijos akiratį visai neseniai buvo pakliuvęs. Jo automobilyje rasti pavogti akumuliatoriai.

Kovo 24–25 dienomis bus sprendžiamas kardomosios priemonės skyrimo įtariamiesiems klausimas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius